2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hodně sledovaný duel skončil výhrou Kněževsi


Branky


17

Přes zimu opustilo Kněževes několik hráčů. Dalo se tak čekat, že trio Havel, Krejčí a Hanych, kteří odešli do Zavidova, budou chybět. To hrálo do karet Lužné, která má za sebou neúspěšný podzim a na jaře tak má co dohánět. Domácí ale využili domácího prostředí a po zajímavém průběhu a spoustě zahozených šancích udrželi tři body na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas pohledem Radka Vaníčka a Tomáše Pavlíčka!

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce: "Prvních dvacet minut byla Lužná lepším týmem, měla několik zajímavých příležitostí, avšak neúspěšných. Byli jsme to my, kdo z penalty otevřel skóre. Lužná mohla vyrovnat, ale svoji šanci nevyužila. Nám se naopak podařilo po závaru ve vápně navýšit vedení. Rozdíl mohl být daleko vyšší, ale trestuhodně jsme svoje šance zahazovali. Ve druhém poločase jsme hráli už jen my. Hned ze začátku druhého dějství jsme nastřelili tyč, po chvilce zvonilo břevno. Koncovka nás trápila po celý zbytek poločasu, kdy jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Lužnou jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Zápas se dělil na tři části. Úvodní dvacetiminutovka, kdy jsme šli třikrát sami od půlící čáry, ale vždy měl asistent „laik" praporek nad hlavou a hlavní rozhodčí nedokázal ani jednou vzít rozhodování na sebe a naše akce zastavil. K tomu gólové šance Kopernického, po náběhu na centr Fronka sám ve vápně trefil gólmana, a Kolínského, při ideální nabídce Šnajdra nesrovnal před odkrytou brankou krok a minul míč. V této době jsme napadali, získávali míče, chybělo jen to trefit. Druhá část, závěr poločasu, přinesl zbytečnou nesoustředěnost a čím dál častější chyby, které domácí potrestali. Třetí fází byl náš výkon po přestávce. A ten by nestačil na body proti nikomu. Hra na náhodu od středu pole znamenala, že jsme neudrželi míč. To že se skóre nezměnilo, byla především zásluha Procházky, který jediný zaslouží vyzdvihnout."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] (60. M. Houška [-] ) , P. Komžik [-] , P. Holeček [-] (86. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-] , J. Vrábík [-] , O. Neveďal [-] (70. J. Žemlička [-] )

TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - S. Fronk [-] (65. P. Hejl [-] ) , L. Nágl [-] , J. Dolhý [-] , J. Špička [-] (46. P. Bičík [-] ) , R. Šnajdr [-] , P. Kopřiva [-] , R. Pokorný [-] , O. Košulič [-] , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-]

Hráči zápasu: J. Vrábík - P. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - HRUBÍ Jaroslav (N), MAI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Kněževes přišla v přestupovém období o několik svých opor, ale i tak věřím, že zápas proti Lužné vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích