0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec po gólových hodech vyšel naprázdno, hattrickem rozhodl Moroz


Branky


23. D. Moroz , 81. D. Moroz , 87. D. Moroz
17

Rynholec vstoupil do jara famózně. Nejdříve to odnesla Jesenice a poté i Hředle. To mohl Baník potvrdit doma na umělce, kam zavítaly Senomaty. Ty se musely obejít bez Martina Kokšála, na druhé straně chyběl Martin Wittmayer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové manko Baníku

Senomaty se snažily držet balon a kombinovat. Vytvořily si mírnou převahu, ale začátek zápasu byl opatrný. Rynholec to zkoušel dlouhými balony, ale chyběl rychlonohý Wittmayer. Na úvodní gól se čekalo do 23. minuty. Moroz se ocitl ze strany ve vápně a přes celou branku na zadní tyč trefil krásný gól - 0:1. Vedení mohl navýšit Komín, který šel sám na L. Petruse. Domácí brankář ale jeho kličku přečetl.

 

Na druhé straně předvedl důležitý zákrok Rác, když vyrážel střelu z úrovně penalty na rohový kop. Ten si hostující defenziva v čele s Trešlem a Kodešem jako další nakopávané míče pohlídala a nedovolila soupeři vyrovnat. Do poločasu tak šly s jednogólovým náskokem Senomaty.

Poslední desetiminutovka rozhodla

Ve druhém poločase, stejně jako v tom prvním, to zkoušel Baník především vzduchem. Pokus dobrý, ale na senomatskou defenzivu neúčelný. I nadále hostující obrana odolávala dlouhých míčům. Senomaty tak mohly hrozit z brejků. Do šance se dostal Polcar, ale mířil jen do L. Petruse. Tlak domácích byl zažehnán a nyní nastala chvíle pro Moroze.

 

Ten byl v poslední desetiminutovce při chuti. Rynholec v tu dobu hrál bez vyloučeného Rajgla a své síly vrhl do útoku. V obraně tak měl zadní vrátka, do kterých si to namířil v 81. minutě Moroz a navýšil vedení - 0:2. Podobně vsítil i svůj třetí gól, při kterém udělal kličku brankáři a o tyč stanovil konečné skóre zápasu - 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Čekal nás těžký zápas na umělce, kdy jsme se museli obejít bez Kokšála. První poločas jsme hráli dobře, drželi jsme míč, kombinovali jsme a domácí hrozili jen ze standardních situací a z nakopávaných míčů. Centry na Berana jsme si ale pohlídali. Do druhé půle jsme čekali ze strany soupeře tlak, ale nebylo tomu tak. My jsme hloupými fauly kolem poloviny hřiště dopřáli domácím několik standardek, kterými nás zatlačil. Ty jsme ale přečkali a v závěru přidali dva góly. Rynholci chyběl Wittmayer, my jsme si to uhráli dobře zezadu a po zodpovědném týmovém výkonu bereme tři body.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
L. Petrus [-] - J. Pozníček [-] , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , V. Petrus [-] (54. T. Stránský [-] ) , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , T. Měsíček [-] (72. P. Fonod [-] ) , J. Matějka [-] (81. D. Jirava [-] ) , D. Rajgl [-] , D. Mrázek [-]

SK Senomaty
L. Rác [-] - Z. Kukla [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , A. Polcar [-] (90. J. Tajbl [-] ) , M. Komín [-] (87. T. Pichner [-] ) , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 46. D. Mrázek , 63. D. Rajgl , 86. M. Kedroň - 45. R. Trešl . ČK: 76. D. Rajgl .
Hráči zápasu: D. Moroz , J. Kodeš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRUBEL Marek - BENEŠ Petr, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Špidra
Tip experta: remíza

S domácími na jaře cloumá veliká forma hlavně do ofenzivy. Velké gólové příděli pro soupeře a to jak doma, tak venku. Věřím však, že naše obrana si dokáže poradit a uhrát alespoň bod. Snajpr Mácha na čtvrtečním tréninku prokazoval zabijácký instink a proto věřím, že společně s bojovným duchem Senomat dokážou hosté odvézt alespoň remízu. Na penalty jsme všeobecně silní a proto dva body by mohly putovat zpět s hosty do Senomat.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů