J. Urban 61.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Městečko


Branky


61. J. Urban
15

Dvacáté kolo nabídlo souboj prvních dvou celků tabulky, kdy do Ohnivec arény zavítal vedoucí Baník. První půle nabídla prakticky vyrovnaný zápas, ve druhém poločase pak Baník přišel o kanonýra Trejbala a domácí potvrdili, že na svém malém hřišti umí a po velkém tlaku zvítězili rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Charakteristické malé hřiště nabídlo během prvního poločasu téměř vyrovnanou hru, kdy se obě obrany pokoušely dostat míč co nejdál od pokutového území, a odehrál se nespočet soubojů ve vzduchu. Balon byl především ve vzduchu a hrálo se na nakopávané balony na útočníky. Domácí vytěžili z této hry první dvě střely, kdy nejprve Majba mířil mimo, a poté podržel baníkovce při střele Urbana Herink.

 

Na druhé straně se do šance dostal Trejbal, který střelou na zadní tyč těsně minul a Eck, který hlavou nepřekonal Procházku. Posledních deset minut prvního poločasu patřilo domácím, kdy nejprve vybojovali penaltu, kterou ale poslal Kolísek nad branku. Prokop z malého vápna pálil také nad. Pár minut před hvizdem se hnali tři na dva do otevřené obrany. Lubenští se ale stihli nakonec vrátit a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Urban rozhodl o vítězi

Druhý poločas začal podobně jako první, ale postupně se hra převrátila na stranu domácích, kde především Urban výborně podržel balon a přesnou rozehrou posílal své spoluhráče do ofenzívních výpadů. V 58. minutě navíc hosté nešťastně přišli o ofenzívní eso Trejbala, který po souboji s brankářem Procházkou opustil hrací plochu s natrženým uchem.

 

Domácí špatného rozpoložení hned využili a v 61. minutě rozjásal domácí fanoušky právě Urban po Kolískově ulici – 1:0. Od této chvíle Městečko kompletně převzalo iniciativu v zápase a dařilo se mu držet míč a dál ohrožovat branku hostí. Baníkovci se tak zmohli na pouhé nakopávání míčů na vpředu operujícího Plačka, který se ale do žádné slibné šance nedostal. Přetíženou obranu hostí alespoň výborně podržel Herink, který v brance nechyboval a udržel skóre zápasu až do konečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Byl to boj o každý metr. Pohlednému utkání přihlíželo i přes nepřízeň počasí dosti diváků. V prvním poločase jsme byli trochu lepší, nedali jsme penaltu i další šance. Ve druhé půli jsme již dominovali. Šli jsme do vedení Urbanem, soupeři odstoupil ze hry Trejbal, a tak nebyla Lubná tak nebezpečná vepředu. Odehráli jsme to bez zraněného Šnídla a z výhry mám radost.

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Víceméně celý zápas, a hlavně ve druhé půli, jsme tahali za kratší konec. Domácí byli lepším týmem. Škoda, že se nám nepodařilo udržet bezbrankový stav, na druhou stranu remíza by byla vzhledem k průběhu zápasu hodně nespravedlivá.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] , L. Majba [-] (85. P. Baba-Musah [-] ) , T. Heger [-] , J. Vician [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (46. J. Grill [-] ) , O. Kolísek [-] , J. Urban [-] , J. Křikava [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , P. Kollár [-] , P. Suchý [-] (87. J. Černý [-] ) - P. Volf [-] , D. Varyš [-] - V. Eck [-] , J. Plaček [-] , A. Trejbal [-] (58. M. Štícha [-] ) , R. Henzély [-] (46. M. Bok [-] ) -

Hráči zápasu: J. Urban , J. Hadrava , T. Heger , L. Majba - L. Brabec , A. Herink .
Počet diváků: 254. Rozhodčí: SVOBODA David - VRUBEL Marek, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, kde rozhodne forma Městečka, které vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza