Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle si hladce poradily s oslabenými Senomaty, Machovský si připsal hattrick


Branky


15

Senomaty nejsou v ideálním rozpoložení, o čemž svědčí výkony a výsledky z minulých zápasů. Do sestavy se po dlouhém trestu vrátil Jakub Vávra. Hodně hráčů ale stále chybí, mezi třemi tyčemi není stálá jistota a to vše se podepsalo pod další vysokou prohru, nyní se Hředlemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krutý poločas pro Senomaty

V úvodu zápasu mohly Senomaty potrestat špatnou rozehru soupeře, Moroz s Vávrou ale nebyli úspěšní. Na druhé straně ztroskotal na gólmanu Trešlovi nadvakrát Minařík. Hředle postupně sešlapávaly plyn více k podlaze. Jejich ofenzivní snažení nezastínil Moroz z přímáku. Trešla zkoušel hlavou překonat Bechner, ale senomatský brankář držel nadále čisté konto. To už neplatilo krátce poté. Se střelou Bechnera si ještě dokázal poradit, míč ale vyrrazil jen k Minaříkovi, ten chytře uvolnil A. Vitnera a hosté šli do vedení - 0:1.

 

Netrvalo dlouho a skóre se znovu měnilo. A. Vitner napadal rozherávku senomatského brankáře. Ten poslal míč jen k Machovskému, který mu ho pěkným obloučkem vrátil do branky - 0:2. Dále to zkoušel Sláma a Machovský, jejich střelecké pokusy ale Trešl zneškodnil. V rozehrávce chyboval na druhé straně i Malinovský, ale Vávra jeho zaváhání nepotrestal. V další obrovské šanci mohl skórovat Machovský, ale tutovku zahodil.

 

To hosty nemuselo mrzet, neboť po akci tria Sláma - Machovský - A. Vitner se radovali potřetí - 0:3. Konec poločasu toho nabídl opravdu hodně. Minařík vybojoval míč, vyslal Machovského a zeleno-bílí měli opět důvod k radosti - 0:4. Po Bechnerově centru mohl přidat další branku Machovský, ale znovu šanci spálil. Stejně tak zahodil i pokutový kop v závěru poločasu po faulu na Raise.

Hředle své vedení navýšily

Úvod druhého dějství nabídl pěknou kombinační akci hostí, na jejím konci byl opět Machovský. Obhodil si brankáře a z úhlu mířil pouze do boční sítě. Senomaty si nic vážného nevytvořily, veškeré ofenzivní snažení potlačila hostující defenziva nebo svěřenci Jiřího Kučery ztroskotali ve finální fázi. Po rychlém autu Bechnera se prohnal domácí obranou Machovský, našel ve vápně T. Čudu a ten mířil přesně - 0:5.

 

Na druhé straně získali po chybné rozehře T. Vitnera domácí standardku. Z té trefil Vávra zeď, míč se ale odrazil zpět k senomatskému navrátilci po trestu a střela tečovaná Pichnerem orazítkovala tyč. V 70. minutě se individuálně blýskl Sláma, vybídl ke zkompletování hattricku Machovského a ten tuto nabídku neodmítl - 0:6. Zbytek zápasu nabídl další šance převážně hostí, skóre se ale neměnilo.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jakub Vávra, útočník: Zápas na ... Dostali jsme od trenéra nějaké pokyny před zápasem, které jsme vůbec neplnili, spíše naopak. Nedokázali jsme si dát pořádně nahrávku a většinu míčů jsme soupeři nahráli do akce. Mrzí mě, že jsem mohl nastoupit po půl roce do takového zápasu, ale je čas zvednout hlavu a příští týden podat dobrý výkon v Pustovětech.

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Počtvrté v řadě jsme vyhráli rozdílem třídy. Vítězství ale nepřeceňujeme, víme, že Berani postrádali v sestavě z různých důvodů hned několik hráčů. Utkání připomínalo duel v Pustovětech, kdy jsme také poměrně rychle rozhodli a poté již nebyli tak koncentrovaní. Navíc jsme opět neproměnili spoustu gólových příležitostí. Celkově jsme se bavili fotbalem, mrzí mě jen naprosto zbytečné chyby ve velmi jednoduchých rozehrávkách, chce to ještě větší klid a více pohybu. Jinak samozřejmě spokojenost.



Sestavy


SK Senomaty
J. Trešl [-] - J. Vávra [-] , J. Tajbl [-] , T. Pichner [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-] (70. M. Špidra [-] ) , D. Moroz [-] , A. Polcar [-] (57. J. Bureš [-] ) , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] (76. M. Čuda [-] ) , V. Hladký [-] (60. T. Vitner [-] ) , B. Amauwah [-] (16. T. Čuda [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

ŽK: 85. M. Komín , 89. M. Hudák - 85. J. Sláma .
Hráči zápasu: A. Vitner , D. Minařík , F. Machovský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TÝČE Jiří - SÝKORA Jonáš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: remíza

Hředlím se podařilo dát dohromady po uzdravení hráčů slušnou sestavu, ale obávám se, že Senomaty si budou chtít již napravit reputaci z posledních zápasů a Hředle si přivezou bod, maximálně dva, což bude v boji o titul ztráta.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady to bude dvojka, Senomaty mají hodně nevyrovnané zápasy a Hředle se pomalu vrací ke své kvalitní hře a dobrým výsledkům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde by měli Hředelští urvat 3 body

Tip: výhra hostů