Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná doplatila na neproměněné šance a na Olešné padla


Branky


15

Po finále okresního poháru se představili hráči Lužné na Olešné, kde je čekal další těžký duel. Svěřenci Tomáše Pavlíčka si dokázali vytvořit šance, průser byl s jejich proměňováním a právě na to Sparta doplatila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná pálila šance

Od samého začátku se hrálo v solidním tempu. Po pár minutách mířil R. Polášek do tyče. Po centru téhož hráče se mohl hlavou prosadit Procházka, luženský brankář ale předvedl jistý zákrok. Vytasit se s pohotovým zákrokem musel na druhé straně i Fiedler. Hra se přenášela ze strany na stranu, R. Poláška vychytal nohou Duda, a tak po několika šaních bylo skóre stále s nulou.

 

To se změnilo ve 21. minutě, kdy centr Černého proskákal mezi obránci až do branky - 1:0. Lužná byla znovu blízko ke gólu, ale Fiedler, který chytal s viditelným zraněním, byl znovu proti a předvedl další dobrý zákrok proti Grillovi. A když se neujala ani hlavička jednoho z hostí, která šla těsně mimo, udeřilo na druhé straně. Procházka vysunul Blechu a ten z prvního dotyku o tyč navýšil vedení - 2:0. Zbytek poločasu nabídl přímý kop Poláška kousek nad a další nepřesné zakončení hostí, kteří tak šli do druhého dějství s dvougólovým mankem.

Kontaktní gól byl málo

Lužná do druhé půle vstoupila nejlépe, jak jen mohla. V 51. minutě se prosadil z úhlu Košulič - 2:1. Olešná mohla přidat uklidňující gól, ale proti hlavičce Křivánka byl se skvělým zákrokem Duda a následnou dorážku poslal Blecha vysoko nad. Po Košuličově prodloužení se řítil na Fiedlera sám Grill, ale gólovou nabídku odmítl střelou vedle. Nedáš - dostaneš. Po hodině hry to bylo znovu Procházka, který vysunul do dobré šance R. Poláška. Domácí kanonýr zachoval klid a podél brankáře navýšil vedení - 3:1.

 

Tato branka domácích uklidnila tempo zápasu a Pásovka kontrolovala hru. Čas plynul, což domácím hrálo do karet. Po Blechově centru došlo málem na vlastní gól. Duda musel krotit i tvrdý střelecký pokus Křivánka. V závěru zápasu Procházka vysunul opět R. Poláška, ten ale na dlouho nohu branku z těsné blízkosti překopl a skóre se již neměnilo. Lužná mohla po utkání litovat několika neproměněných šancí, na body zde rozhodně měla.

 

Galerie od Miloslava Doležala.

 

Zdroj: František Itner, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: Podařilo se nám dát první gól, což byl základ. Myslím si, že po celý zápas jsme byli lepší. Lužná asi neměla nějaké lidi, ale i tak si myslím, že bychom vyhráli, byli jsme celkově fotbalovější.

TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Zase jsme si to prohráli sami, pořád nás trápí koncovka. Měli jsme šance minimálně na pět gólů, já sám jsem měl dvě vyložené, ale neproměnil jsem. Naopak Olešné jsme dovolili vytěžit z minima maximum. Nemůžeme vyhrávat zápasy, když dáme stěží jeden gól. Škoda, Olešná byla k poražení. Příští týden už to doma se Slabcemi musíme urvat.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , R. Polášek [-] , M. Vodrážka [-] - A. Hlavsa [-] , F. Blecha [-] (90. S. Fiala [-] ) , J. Procházka [-] , M. Křivánek [-] (87. V. Holík [-] ) - M. Polášek [-] (78. K. Köhler [-] ) , J. Černý [-] - K. Ivančík [-] (66. Z. Přibík [-] )

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] , R. Grill [-] , J. Špička [-] , J. Bendl [-] (79. J. Sláma [-] ) , R. Šnajdr [-] , P. Kopřiva [-] (62. P. Hejl [-] ) , A. Špička [-] , J. Staněk [-] , O. Košulič [-] , D. Kopernický [-]

ŽK: 32. M. Vodrážka , 74. F. Blecha - 17. P. Kopřiva , 69. P. Hejl , 74. F. Duda .
Hráči zápasu: L. Helebrant .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VRUBEL Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Olešná v posledním kole statečně bojovala na půdě rozjetého Rynholce. V sestavě chybělo několik hráčů základní sestavy, rovněž Olešná neměla ani obvyklého brankáře Fiedlera. Pokud se Olešné podaří doplnit sestavu, tak by měla Lužnou porazit. Lužná navíc má "anglický týden", neboť ve středu bojovala o vítězství v okresním poháru, kde podlehla Lubné. Ve druhém poločase ale předvedla výborný výkon, takže i na Olešné by mohlo dojít k překvapení.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Olešná zde bude asi remizovat, nemá gólmana a Lužná nehraje špatný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lužná se stále trápí a na Olešné žádný bod nezíská

Tip: výhra domácích