1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty se na závěr sezóny rozešly smírně s Olešnou


Branky


13

Poslední kolo zaválo fotbalisty Olešné do Senomat. Domácí nezažívají povedenou sezónu, a tak se mohli pokusit o zanechání dobrého dojmu před svými fanoušky v posledním domácím zápase. Z něj vítěz nevzešel a to především díky nestárnoucímu "Bédovi".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza díky Sojkovi

Olešnou nasměroval za třemi body R. Polášek, ale Trešl do kabiny srovnal. Na rozdíl od prvního poločasu ten druhý gól nenabídl. Lví podíl na tom měl Sojka v domácí svatyni, který na závěr sezóny tahal doslova esa z rukávu a díky němu se šlo do penalt. V těch ale Olešná válí, což potvrdila i nyní.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Marek Špidra, obránce: Jaro byla bída, chceme posílit tým o tři až 4 hráče. Olešná nehrála moc dobře, my také ne. Na obou stranách bylo vidět, že chybí několik hráčů. Neskutečnými zákroky v brance vychytal Senomatům bod nestárnoucí předseda oddílu Béda Sojka. Jinak je dobře, že už tenhle půl rok je u konce.

FC Olešná
Miloslav Doležal, vedoucí týmu: Hrál se vyrovnaný bezstarostný zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Jenže domácí své šance zahazovali a nás doslova vychytal domácí "veterán" Sojka. Myslím, že remíza je zasloužená. No a penalty jsou naší jarní doménou, takže jme v nich i popáté vyhrály.



Sestavy


SK Senomaty
P. Sojka [-] - D. Hůla [-] , J. Vávra [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , M. Špidra [-] (79. M. Hudák [-] ) , A. Polcar [-] , M. Komín [-] (72. L. Rác [-] ) , J. Tajbl [-] , R. Trešl [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Polášek [-] , M. Vodrážka [-] - A. Hlavsa [-] - J. Procházka [-] , T. Sejpka [-] , L. Helebrant [-] , K. Ivančík [-] , M. Křivánek [-] (68. V. Holík [-] ) , R. Topinka [-] , J. Černý [-]

ŽK: 61. L. Mácha , 76. M. Špidra - 65. R. Polášek .
Hráči zápasu: P. Sojka .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů