3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobroslavice vydřely výhru


Branky


29. P. Tůma , 35. T. Voves , 61. T. Voves - 27. R. Cihlář , 72. L. Lyčka
16

Březová sice šla do vedení, ale Dobroslavice třemi góly skóre otočily. Březová se už pak jen zmohla na snížení skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice otočily skóre

Bojovné utkání mezi Dobroslavicemi a Březovou přineslo těsnou výhru domácí družiny. Hned v úvodu po rohovém kopu nepropálil nadvakrát hradbu těl hostující Řehulka. Dobroslavice odpověděly slabými střelami Vovese a Chromečky. Březová kontrovala nebezpečným průnikem Šuhajíka, kterého vylapal brankář Vajda. Březová se ujala vedení 27. minutě, když z velké dálky napřáhl Cihlář a balon se od tyčky odrazil do brány - 0:1. Hosté se ale z vedení dlouho neradovali, když rohový kop Chromečky přistál u Tůmy, který míč procedil skrz Hromadu do kasy - 1:1. V 35. minutě šli domácí do vedení, když Stupka našel přesným pasem Vovese, který přehodil gólmana - 2:1. Do konce poločasu byli domácí aktivnější, ale jejich snaha se rozbíjela před velkým vápnem.

Dobroslavice odskočily o dvě branky, Březová už jen snížila

V úvodu druhé půle byl agilní především domácí Chromečka. Nejdřive jeho pokus z blízka vyrazil na roh brankář. Z jeho rohu pak mířil vysoko nad Gřunděl. V 55. minutě navíc Chromečka po narážečce s Vovesem orazítkoval tyčku hostující svatyně. Po hodině hry narazil střídající Novák míč Vovesovi, který z dálky napřáhl a Hromada se na míč natahoval marně - 3:1. Po této brance přestali domácí hrát a Březová začala zlobit. Dvě šance Gajarského ještě přesný cíl nenašly, ale v 72. minutě vysunul Šuhajík Lumíra Lyčku, který obstřelil brankáře Vajdu - 3:2. V poslední desetiminutovce mohla Březová dvakrát vyrovnat, ale jak střelu kapitána Šustka, tak pokus Řehulky vykopli domácí hráči z brankové čáry. V závěru byl zápas nervózní z obou stran, tak rozhodčí po třech minutách nastavení zápas radši ukončil. 

 

Dobroslavice míří příští týden na zápas se Slavii Opava. Březová bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Vítězství jsme si doslova vydřeli. Sice jsme prohrávali, ale dokázali jsme skóre otočit, čehož si u našich hráčů velmi cením. V posledních dvaceti minutách nás hosté přehrávali, ale nám se skóre podařilo ubránit.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Řekl bych, že po větší čas jsme měli míč na svých kopačkách my, ale dostali jsme tři laciné branky. V závěrečné dvacetiminutovce jsme dokázali snížit, ale moo šanci na vyrovnání vykopl domácí hráč.Bohužel se hraje na góly, a těch dali domácí více.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Stupka [-] , F. Gřunděl [-] , D. Rathouský [-] , T. Voves [-] , P. Tůma [-] (46. M. Knopp [-] ) , V. Chromečka [-] , T. Krejčí [-] , J. Osmančík [-] , P. Lukáš [-] , D. Bochňák [-] (59. J. Novák [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] , R. Cihlář [-] , D. Řehulka [-] , L. Lyčka [-] , J. Gajarský [-] , P. Křenek [-] , J. Kostera [-] , M. Šuhajík [-] , I. Lyčka [-] , M. Šustek [-]

ŽK: 38. J. Stupka , 90. T. Voves .
Hráči zápasu: T. Voves - R. Cihlář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - REŽNÝ Oldřich (N), ŠUHAJÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hosty jsme minulým týden dokázali uběhat a proto zde favorizuji domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

Dobroslavice proti nám odehrály dobré utkání. Doma střeleckou smůlu prolomí a Březovou porazí minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů