Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Služovic přišel pozdě


Branky


16

Březová vedla o tři branky. Služovice už jen snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Zápas o šest bodů nabídlo střetnutí mezi domácí družinou z Březové a hosty ze Služovic, kteří opět dorazili bez klasického brankáře a do branky musel tentokrát Hnida. Hodinu hry diktovala tempo hry Březová, který Služovice k ničemu moc nepouštěla. Už v úvodní desetiminutovce zazdili své příležitosti Šuhajík, René Cihlář a Lodňánek, jejichž střely zblízka skončily buď na Hnidovi, nebo nemířili na cílené zařízení. Pak se osmělili hosté ale Kriebel mířil vedle a hlavičku Trunčíka si pohlídal brankář Hromada. Do vedení se domácí letka dostala až pět minut před přestávkou, když se René Cihlář probil přes dva obránce a levačkou obstřelil gólmana Hnidu – 1:0. 

Březová vedla o tři branky, Služovice jen korigovaly

Hned po pauze dlouhý aut Kriebela prodloužila domácí obrana tak, že Hromada musel míč vytlačit na rohový kop. V 53. minutě prodloužil dlouhý nákop od brány Lodňánek na René Cihláře, jehož nepovedená střela skončila u Šuhajíka, který bodlem rozvlnil hostující síť – 2:0. O třináct minut později zakroutil kapitán Šustek svůj přímý kop přes zeď do kasy – 3:0. V 68. minutě dokázaly Služovice snížit, když Čípovi nesedla střela a ze tří metrů doklepl míč do sítě Novák – 3:1. Na rozdíl jediného gólu snížil přímo z rohového kopu Číp – 3:2. Navíc se ale už hosté nezmohli. V největší šanci vychytal Boreckeho brankář Hromada. Březová taky měla pár náznaků, ale Řehulka s René Cihlářem je nedotáhli do úspěšného konce. Březová si tak připsala veledůležité tři body.  

 

Březová jede příští kolo do Hlavnice. Služovice doma přivítají Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Hodinu jsme byli lepším týmem. Hned v úvodní desetiminutovce jsme zahodili asi čtyři šance. Ujali jsme se vedení a to jsme navýšili o tři branky. Zbytečně jsme si to ale nakonec zdramatizovali.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Úvodní hodina byla z naší strany tragická, a jen díky nemohoucnosti domácích byl výsledek jaký byl. Už po deseti minutách to klidně mohlo být 5:0. Po vstřelení naší první braky šel náš výkon nahoru a domácí se začali strachovat o výsledek. Byli jsme to pak my, kdo do konce zápasu tahal za delší konec provazu, bohužel to k bodům nevedlo.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Cihlář [-] , R. Cihlář [-] , O. Kalivoda [-] , T. Křenek [-] (75. V. Drašák [-] ) , O. Lodňánek [-] (75. D. Řehulka [-] ) , J. Kostera [-] , I. Lyčka [-]

TJ Sokol Služovice
W. Hnida [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , V. Kremser [-] (66. M. Polhoš [-] ) - M. Wójcicki [-] , J. Novák [-] , M. Číp [-] , A. Lasák [-] - P. Weczerek [-] (52. A. Rother [-] ) , M. Trunčík [-] , M. Nowický [-]

ŽK: 87. V. Drašák .
Hráči zápasu: R. Cihlář - P. Weczerek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, KŘÍŽ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se nám venku v důležitém zápase podaří vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Březová si doma se soupeřem poradí