0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 14:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina po sérii remíz na jaře poprvé vyhrála


Branky


16

Vřesina nemilosrdně trestala z brejků, a připsala si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina šla do vedení

Vřesina se v dnešním utkání spokojila s brejky(Má pro tuto hru vhodné typy hráčů). V držení míče domácí hosty na procenta přehráli, ale jejich mladé pušky neměly dostatek trpělivosti či štěstí při zakončení. Signál po rozehrání Tomáška na Halšku nedotáhli zdárně ani Stoklasa ani Vavrečka. Hosté zahrozili v první půli celkem třikrát a hned po prvé v jedenácté minutě se prosadil Felgenträger jenž zužitkoval kolmici Boháče ze středu pole a jeden na jednoho vyhrál souboj pro sebe - 0:1. Při svém druhém brejku, opět po nahrávce Boháče, byl však lepší jeho sok Martin Vitásek! Pak ještě v ložence špatně hlavičkoval Boček.Za Štítinu trefil Tomáško při přímém kopu břevno přihlížejicího a zkoprnělého Lamparta. Gattnar nedokázal přelobovat strážce Vřesinské "svatyně" Lamparta a v následné hlavičce byl Graf málo razantní.

Vřesina vedení navýšila

A ve druhém poločase znovu Graf nedobře hlavičkoval. Brejky soupeře  domácí dneska pohřbily. Bočka sice Vitásek ještě vychytal, ale Pientkův průnik, kdy dostal hostující hráč míč pod brankářem, znamenal navýšení skóre na - 0:2!!  V závěru měl příležitost pohnout se skóre Trebichalský ale včasné vyběhnutí Lamparta nenechalo našeho forvarda vyniknout. Na druhé straně zase běželi sami na štítinskou branku Felgenträger s Bočkem, ale prvně jmenovaný mířil mimo tři tyče. Vřesina si pa už dokráčela k prvním jarní výhře.

 

Štítina jede příští kolo do Dobroslavic. Vřesina přivítá Služovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:strelecky-prach-v-desti-zvlhnul/2061/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Dnešní hra našeho týmu měla dostatek příležitostí k připsání si nějakého toho bodu. Nedokázali jsme však správně naložit se svými šancemi.Tudíž jsme nepotvrdili vzácné body z minulého týdne.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Po nevydařených zápasech minulých kol se musel trenér nominovat do sestavy, aby konečně jeho mužstvo vyhrálo. V prvním poločase byli domácí lepší na míči a my jsme hrozili z brejků. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a my jsme kontrolovali hru a využívali jsme jejich chyb. Po utkání si mohl konečně vedoucí mužstva vítězů skočit rybičku před svým kotlem. Navíc jsme dali pěkný dárek našemu brankářovi Jakubu Lampartovi, který včera oslavil třicáté narozeniny,



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - F. Graf [-] (81. T. Horský [-] ) , P. Stoklasa [-] (70. P. Škroch [-] ) , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (80. D. Trebichalský [-] ) , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , A. Skrbel [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - R. Cigán [-] (70. D. Otáhal [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Koval [-] (80. J. Pagáč [-] ) , V. Čech [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Kolár [-] (46. T. Pientka [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] (90. B. Cojg [-] )

ŽK: 71. D. Watzlavik - 86. A. Felgenträger .
Hráči zápasu: F. Graf - P. Strakoš , J. Lampart .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - BUKOVSKÝ Josef, MOSKÁL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

s torzem tymu, ktery mame ted po utkání s Stěbořicemi a další doufáme, že se to již zlomí a vyhrajeme za tři body

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: výhra domácích

Tady moc nevím, ale pokud se bude chtít Štítina zachránit tak potřebuje vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů