3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice se štěstím vydřely tři body


Branky


30. J. Šindelář , 62. J. Fiedler , 89. P. Čavera (p.) - 58. D. Rozhon , 71. D. Rozhon
15

I když byla Píšť lepším týmem, tak si tři body připsaly favorizované Stěbořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice se ujaly vedení

Favorizované Stěbořice přivítaly v sobotní odpoledni na svém domácím pažitu mužstvo z Píště. Píšť byla, ač přijela pouze ve dvanícti lidech, sice lepším týmem, ale tři body si na konto připsaly se štěstím favorizované Stěbořice. Už ve druhé minutě se sám řítil na Loserta hostující Jemelka, ale Losert byl na místě. V 5. minutě nastřelil domácí Graca ve výhodné pozici pouze hostujícího zadáka. Na druhé straně vychytal Losert tentokrát Svobodu. Po půlhodině hry zahrozili Graca s Josefusem, ale hostující branka ji zůstala zavřená. Družina trenéra Šumbery se ujala vedení deset minut před koncem, když hostující brankář Liška vyrazil střelu jen k Šindelářovi, který už věděl kam s balonem – 1:0.  

Domácím zajistila tři body až penalta minutu před koncem

Píšť ve druhé půli přitopila pod kotlem a zatlačila domácí. Deset minut po přestávce fauloval stěbořický Josefus hostujícího hráče Blahuta a obdržel červenou kartu. Z následného přímého kopu poslal Rozhon míč do stěbořické sítě  - 1:1. V 62. minutě už domácí ale opět vedli, když Šindelář vysunul Jakuba Fiedlera, který uklidil míč podél brankáře Lišky do hostující brány – 2:1. Dvacet minut před koncem vrátil hostům naději na bod po centru z pravé strany svým druhým gólem v zápase Rozhon – 2:2. Tři body zajistil Stěbořicím minutu před koncem z penalty, která byla nařízená za faul na Jakuba Fiedlera, Čavera – 3:2. Stěbořice pak už tři body udržely.

 

V příštím kole Stěbořice jedou do Těškovic. Píšť zajíždí do Jakartovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska jsme si nezasloužili vyhrát, protože byl soupeř lepší a měl více ze hry. Nás zachránila penalta v poslední minutě.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Chci poděkovat hráčům, kteří nastoupili a bojovali jako lvi. My jsme měli velký problém se sestavou a ti, co nastoupili bojovali jako lvi. Musím souhlasit s trenérem domácích, že jsme byli lepší, ale sráží nás koncovka,a díky ní jsme přišli o spoustu bodů.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Fiedler [-] , M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] , V. Graca [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - J. Lazar [-] , D. Rozhon [-] , L. Svoboda [-] , T. Blahut [-] , D. Sedláček [-] , J. Rzidký [-] , M. Pawlenka [-] , M. Jemelka [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-]

ŽK: 49. V. Graca - 36. P. Liška , 81. F. Klösel , 83. K. Moric , 85. P. Moric . ČK: 55. M. Josefus .
Hráči zápasu: P. Čavera - D. Rozhon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - ŠIMON Aleš (N), PIVOVARČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

jasná jednička !!!!

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: výhra domácích

Tady to jsou jasně Stěbořice. Dle mého je to nejlepší tým v okrese, a pokud se vyvarují chyb, tak nemám o jejich výhře pochyby.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích