3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice rozhodly ve druhé části


Branky


16

Litultovice daly po pauze tři góly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litultovice přivítaly v pošmourném nedělním počasí Vávrovice, na které toto počasí hodně zapůsobilo a hosté nebyli schopní se prakticky za celý zápas naladit na tu správnou vlnu. V prvním poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou, bez výraznějších šancí na obou stranách. Obě mužstva hrozila spíše střelami ze střední vzdálenosti, které nemohly zkušené brankáře vytrhnout z letargie. O trošku více zlobily Vávrovice, ale ani Mrusek a po něm ani Jakub Lichovník své pokusy nezakončily přesně. Během prvného poločasu se zranil hostům Morisch, který tvrdil muziku ve středu zálohy, a po jeho vystřídání na konci první půle domácí ovládli hru. 

Litultovice daly tři branky

Ve druhé části převzaly otěže zápasu Litultovice, které hned zkraje poločasu šly do vedení, když Minarčík našel rozběhnutého Adamčíka, který zleva uplaoval sám na brankáře Banetku, kterého s přehledem propálil – 1:0. Dvacet minut před koncem byl faulován ve vápně kapitán Jan Tengler a tradiční exekutor Šeuer neměl s penaltou problém a vsítil tak svou pátou branku v právě probíhající sezóně – 2:0. Poslední branku vstřelila domácí družina v 88. minutě, když Haas autovým vhazováním našel Jana Tenglera, který pumelici poslal míč přímo pod víko hostující branky a Banetka byl bez šance – 3:0. Litultovice si pak už vedení zkušeně pohlídaly. 

 

Litultovice jedou příští kolo do Březové. Vávrovice budou hostit Kobeřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): První poločas byl na šance nic moc zajímavý a hrálo se na obě strany. V druhé půli si troufnu říct, že jsme na hřišti začali postupně dominovat my a dokázali vstřelit rychlou branku, která nás uklidnila. Výhra zasloužená a děkuji klukům za odvedený výkon.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Dneska byli kluci nějak skleslí už od začátku. Prvním poločas jsme ještě drželi krok, ale pak se nám zranil Jan Morisch a hra se ve středu rozpadla. Ve druhé části už domácí hru opanovali, dali tři branky a vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - V. Chovanec [-] (84. J. Raschka [-] ) , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (46. M. Borč [-] ) , M. Tengler [-] (46. O. Adamčík [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] (80. J. Čermín [-] ) , O. Minarčík [-]

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - M. Schoppik [-] (80. T. Šenk [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] (46. D. Škopek [-] ) , V. Pchálek [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 65. M. Sedláček .
Hráči zápasu: O. Levák , J. Lichovník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - KUZNÍK David, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice hraje s týmovým duchem a proto porazí Vávrovice

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: výhra hostů

Vávrovice mají formu a odvezou si všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů