Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice otočily ve druhé půli


Branky


19. T. Borecki , 25. M. Číp , 87. T. Borecki - 47. O. Haas , 63. P. Fiala , 68. M. Drápal , 85. J. Čermín
11

Služovice vedly po půli o dvě branky. Littultovice skóre čtyřmi brankami otočily, a domácí už jen korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice vedly o dvě branky

Služovice při své okresní derniéře přivítaly na svém hřišti mužstvo z Litultovic. V prvním poločase Služovice zaskočily svého soupeře a dostaly se dvoubrankového vedení. Nejdříve však zahodily několik šancí. Po centru Trunčika hlavičkoval Borecki těsně vedle. O chvíli později Trunčík sklepl míč k Lasákovi, který pálil těsně nad bránu. V 19. minutě po centru Čípa hlavičkoval těsně vedle Vladan Ciminga. Po dvaceti minutách napřáhl z dálky Borecki a jeho střela skončila skoro až v šibenici – 1:0. O pět minut později zahrával Číp přímák až z půlky, a jeho střela s přispěním hostujícího zadáka skončila až v síti – 2:0. Litultovice toho moc za první poločas nepředvedly, a proto prohrávaly. 

Litultovice otočily skóre

Ve druhé půli se hra otočila o sto osmdesát stupňů. Hned zkraje druhé půle nastartovaly Litultovice výsledkový obrat, když se dostal do vápna Haas a udělal kličku obránci a zkušeně zavěsil – 2:1. V 63. minutě si na roh Haase naběhl Fiala a hlavičkou nedal gólmanovi Vojtěchovi Kremserovi šanci – 2:2. O pět minut později si postavil přímý kop Drápal, a krásnou střelou k tyči otočil skóre – 2:3. V 85. minutě se balon odrazil od Čermína kolem domácího brankáře, který si míč doběhl a zasunul do prázdné kasy – 2:4. Dvě minuty před konce se Borecki protáhl kolem dvou beků a podél brankáře snížil na konečných 3:4. Služovice tak sestupují a příští sezónu si zahrají trojku. Litultovice budou nadále nastupovat v okresním přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Opět stará písnička. První poločas byl z naší strany velice slušný. Šli jsme do dvoubrankového vedení. Ve druhém poločase jako bychom na hřišti vůbec nebyli, hrálo se víceméně na jednu branku. Hosté skóre otočili zaslouženě.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Zápas ze začátku z naší strany hekticky, domácím se podařilo skórovat z pár šancí, co měli, zatímco nám v prvním poločase chyběla kvalita. Hned na začátku druhé půle se nám podařilo skórovat, a poté už byla hra převážně v naší režii. Jsme rádi, že jsme dokázali zápas otočit a vzali jsme v posledním zápase 3 body. Chtěl bych na závěr poděkovat všem, kteří byli během celé sezóny s litultovickým fotbalem.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
V. Kremser [-] - M. Polhoš [-] (67. P. Weczerek [-] ) , A. Ciminga [-] , W. Hnida [-] , M. Kremser [-] (52. M. Nowický [-] ) - J. Novák [-] , M. Číp [-] , M. Trunčík [-] , A. Lasák [-] - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Drápal [-] (80. D. Böhm [-] ) , J. Raschka [-] (30. M. Tengler [-] ) , Š. Šťavík [-] (75. J. Čermín [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , V. Chovanec [-] (46. S. Konečný [-] )

ŽK: 51. M. Kremser , 71. M. Trunčík , 75. A. Lasák - 66. O. Haas , 66. M. Šeuer , 78. S. Konečný .
Hráči zápasu: T. Borecki - M. Tengler .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra hostů

Zde zvítězí kvalita, a hosté si odvezou tři body .

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů