Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma navázala na áčko


16

Ve 4. kole Moravskoslezské fotbalové ligy zvítězil B-tým nad Uherským Brodem 2:1. Branky domácích zařídili v 43. minutě Tomáš Zlatohlávek, který si v pátek zároveň připsal první ligový start za A-tým a v 59. Jiří Spáčil, který skóroval po necelé minutě pobytu na hřišti. B-tým si po výhrách nad Slováckem B a Znojmem připsal třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

První gólová šance zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Hned ve 3. minutě našel Zlatohlávek svou přihrávkou nabíhajícího Voleského, který těsně minul spojnici brány hostů. Poté přišla hluchá pasáž zápasu, kdy se oběma mužstvům nedařila kombinace především díky nepřesnostem v přihrávkách. Jeden z nejsvětlejších okamžiků prvního poločasu ukázal v 16. minutě Štěpán Langer. Po jeho individuální akci, kdy obratně prošel mezi třemi hráči soupeře, přišla zajímavá střela, která minula zadní tyč brány Uherského Brodu. Nebezpečnou akci předvedli hosté ve 25. minutě, ze které se jim dokonce podařilo skórovat, branka ale nebyla uznána díky ofsajdovému postavení hostujícího útočníka. Dvě příležitosti ke vstřelení branky měl ještě během první poločasu aktivní Štěpán Langer. První jeho pokus zneškodnil brankář Dostál, stejně si brankář Dostál počínal i o pár minut později, když střelu Langera vyrazil před sebe. Z dorážky ještě vypálil Voleský, ale jeho střelu zastavil obránce hostů. Ve 43. minutě se prosadil domácí Zlatohlávek.

V druhém poločase viděli diváci otevřenější fotbal s více šancemi na obou stranách. Druhý gól Hanáků padl po rohovém kopu, kdy odhlavičkovaný míč napálil Spáčil do šibenice. V 59. minutě se tedy dostala Sigma do dvougólového vedení. Hosté byli nebezpeční hlavně ze standardních situací, což se potvrdilo v 67. minutě. Na 2:1 snížil Chwaszcz. Hosté vycítili šanci na vyrovnání a vystupňovali svou aktivitu. Jedna z takových příležitostí přišla v 71. minutě, do brány brankáře ale hosté nezamířili. Martin Diblík mohl zvýšit vedení domácích, když pálil vedle brány po centru střídajícího Grečmala. Ve velké šanci se ocitl také Mojmír Chytil, gólovou pojistku ale nepřidal. Sigma si závěr utkání pohlídala a zaslouženě zvítězila nad Uherským Brodem 2:1.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: Dnešní utkání se pro nás vyvíjelo velmi dobře. V prvním poločase jsme soupeře tlačili a přehrávali i díky dobrým kombinacím. Ale bohužel jsme dali jen jednu branku, jelikož jsme začali být zbrklí ve finální fázi. Ve druhém poločase jsme zvýšili na 2:0 a vypadalo to, že utkání dohrajeme s klidem. Soupeř byl silný ve standardních situacích, které uměl dohrávat, což se ukázalo v 67. minutě po jejich rohovém kopu, který vyústil v gól. Naši kluci poté znervózněli a místo toho, aby utkání zkušeně dohráli a z brejku přidali branku, neproměnili několik šancí, ať už to byl Baďura nebo Chytil. Proto jsme potom dohrávali se stoperem Davidem na defenzivním záložníkovi, abychom posílili hru hlavou, abychom zápas dovedli so úspěšného konce. Bylo to utkání takzvaně na krev, ale i takové zkušenosti kluci potřebují získávat. Dnes jsme ukázali, že umíme zápasy dohrávat, i když vedeme jen o branku a za to jsem moc rád.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - L. Neuer [-] , T. Zlatohlávek [-] (46. M. Chytil [-] ) , M. Diblík [-] , M. Galus [-] , I. Tandir [-] (63. D. Grečmal [-] ) , D. Grygar [-] (79. J. David [-] ) , P. Voleský [-] (75. R. Baďura [-] ) , M. Vybíral [-] (57. J. Spáčil [-] ) , Š. Langer [-] , D. Zima [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] (73. R. Josefík [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] - M. Malenovský [-] , P. Sklenář [-] , T. Mareš [-] , M. Mančík [-] (23. L. Mareš [-] ) , K. Pospíšil [-] (85. D. Sedláček [-] ) - Š. Chwaszcz [-] -

ŽK: 57. M. Diblík - 40. K. Pospíšil , 74. M. Pochylý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Richtár Jaromír - ČERNOEVIČ Alexandr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: výhra domácích

Domácí prokáží svou kvalitu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích