1:2
(1:1)
11. J. Silný (p.)
75. J. Silný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:30

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silný sestřelil Zlín


Branky


40. P. Pejša - 11. J. Silný (p.) , 75. J. Silný
15

Zlínské béčko se v neděli představilo v Luhačovicích proti Kroměříži. Na zlínsko straně nastoupilo několik hráčů širšího kádru A týmu, ale bohužel ani oni nepomohli k bodovému zisku v zápase. V tom vyhrála Kroměříž i díky dvěma trefám Silného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Hrdinou nedělního duelu byl hostující útočník Jan Silný. Elitní třetiligový kanonýr nejprve v 11. minutě proměnil pokutový kop, čtvrt hodiny před koncem pak definitivně strhl vítězství na stranu šťastnějších hostů.

„Samozřejmě jsme spokojení. Byl to vyrovnaný a bojovný zápas. Kvalitě utkání nepomohl ani nerovný terén. Hlavně domácí zahrávali hodně standardních situací, k vidění byla spousta soubojů. Nakonec utkání rozhodly dva sporné momenty. Výhru jsme spíš vydřeli,“ řekl kouč Kroměříže Bronislav Červenka.

Jeho protějšek a bývalý nadřízený z Luhačovic Jan Jelínek byl samozřejmě nespokojený. „Herně nám to vůbec neladilo. Byl to zápas víc o soubojích než o fotbalu. Bohužel jsme dva důležité prohráli a pokaždé jsme z toho dostali branku,“ štve Jana Jelínka.

Výhrady měl k defenzivě i hře dopředu. „Ve finální fázi jsme to řešili pomalu, navíc jsme se špatně rozhodovali. Navíc máme několik standardek, ze kterých pořádně nezahrozíme,“ mrzí Jelínka.

Hanáky nezlomilo ani vážné zranění útočníka Kováře. Bývalý hráč Slovácka a Jablonce se v 10. minutě snažil prostrčit míč přes stopera, ale při střetu přes balon v rychlosti upadl, velmi bolestivě si poranil rameno a musel do nemocnice. „Je to pro nás stoprocentně ztráta. Každý hráč, kterého v kádru máme, má svoji roli. Kovy byl takovou spojnicí mezi zálohou a útokem, protože výborně dokáže podržet balon a posunout hru zase o kus dál. Je to škoda, bohužel zranění se stávají. Musíme se s tím do konce sezony vypořádat,“ prohlásil Červenka.

Hanáci šli do vedení brankou Silného z penalty, kterou rozhodčí nařídil po souboji ve vápně.

Vzápětí dal o sobě vědět zlínský útočník Železník, ale Toman jeho táhlou ránu z třiceti metrů s námahou vyrazil. Pak to dvakrát zkoušeli nebezpečně zpoza vápna Hanáci, ale jak střela Matouška tak pokus Pančocháře šly těsně vedle.

Béčko Fastavu srovnalo skóre ve 40. minutě, kdy nepříliš podařenou střelu tečoval do sítě pohotový Pejša.

Rozhodnutí

Ve druhém poločase měl Zlín územní převahu, ale Hanáci velmi dobře, pružně a obětavě vyplňovali své prostory. Navíc nevynechali jedinou příležitost poslat míč na vysunutého Silného, který většinou bojoval s přesilou domácích zadáků.

Krátce po změně stran měl gól na hlavě Kolář, který po výborném Hanníčkově centru poslal míč těsně vedle. Na druhé straně zakroutil Fládr trestný kop do boční sítě.

Chvíli nato podržel Hanáky brankář Toman, který nadvakrát chytil křížnou ránu Železníka. Pak to opět z přímého kopu zkoušel Fládr, ale dobře zakroucený míč se snesl jen nad břevno Šiškovi brány.

Velmi jistý Toman si pak poradil i s nebezpečnou Cedidlovou hlavičkou. Rozhodující chvíle přišla čtvrt hodiny před koncem. Hanákům se po důležitém zisku míče Šmerdou povedla kolmá akce, na jejímž konci centr Masaře pohotově usměrnil do sítě na přední tyč nabíhající Silný.

Ševci se v závěru snažili urvat alespoň bod, hosté ale nápor přečkali bez inkasované branky. „Soupeř zlobil z nakopávaných míčů a standardních situací, které zahrával fantasticky. Musím kluky pochválit za to, jak to uskákali,“ dodal Červenka.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlína B: Herně nám to vůbec neladilo. Byl to zápas víc o soubojích než o fotbalu. Bohužel jsme dva důležité prohráli a pokaždé jsme z toho dostali branku. Ve finální fázi jsme to řešili pomalu, navíc jsme se špatně rozhodovali. Navíc máme několik standardek, ze kterých pořádně nezahrozíme.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Samozřejmě jsme spokojení. Byl to vyrovnaný a bojovný zápas. Kvalitě utkání nepomohl ani nerovný terén. Hlavně domácí zahrávali hodně standardních situací, k vidění byla spousta soubojů. Nakonec utkání rozhodly dva sporné momenty. Výhru jsme spíš vydřeli. Soupeř zlobil z nakopávaných míčů a standardních situací, které zahrával fantasticky. Musím kluky pochválit za to, jak to uskákali.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - L. Železník [-] , M. Nečas [-] , P. Červenka [-] (79. M. Váňa [-] ) , J. Kolář [-] , A. Giorgadze [-] , M. Cedidla [-] , V. Mlýnek [-] (72. J. Pafka [-] ) , M. Mlýnek [-] (63. A. Tkadlec [-] ) , J. Hnaníček [-] , P. Pejša [-] (56. V. Gettler [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
D. Toman [-] - T. Jeleček [-] , D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] - J. Pančochář [-] , V. Marchuk [-] (56. T. Masař [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (70. O. Berčík [-] ) , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] (12. Z. Fládr [-] ) , J. Silný [-] -

ŽK: 46. J. Kolář , 71. A. Giorgadze - 29. T. Jeleček , 36. J. Silný , 44. V. Marchuk , 65. M. Machálek , 67. T. Masař , 90. D. Šmerda .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Mikyska Jan - POPELÁK Luboš, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra hostů

Zlín se sice rozjel, ale na Kroměříž stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza