0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Novém Městě diváci gól neviděli


Branky


15

V rámci 9. kola MSFL (10. hrací kolo) na hřišti Vrchovina arény domácí tým přivítal nepříjemného soupeře ze severu Moravy FC Odra Petřkovice. Trenér Zeman musel ze zdravotních důvodů postrádat již ve druhém zápase po sobě stopera Batelku. Utkání chyběla snad jen větší návštěva, i když počasí bylo na sobotní odpoledne velmi solidní, polojasno 18 st. C. Nové Město chtělo samozřejmě vyhrát na domácím hřišti, jenže ani ve druhém zápase po sobě si fanoušci „gól“ nezakřičeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byl k vidění náročný a pestrý fotbal s attacky střídajících se rychle na obou stranách. Oba týmy začaly zápas velice aktivně, hned v úvodu měla Vrchovina tři šance, jenže Duda po individuální akci přes Chloupka sice zakončil, ale střela z MV byla zblokována obráncem na roh. Tu druhou měl vysunutý Chloupek, když dostal míč do strany přes obráce, ale samostatný nájezd na Bučka neproměnil. Ta třetí šance zleva přistála na hlavě Duby, ale jeho usměrnění ze 4 metrů šlo nad břevno Bučkovy svatyně. Na druhé straně ani Šmída nebyl bez práce, po tlaku domácích se po 25. minutě hra srovnala a hosté začali vystrkovat růžky svými rychlými přechody a hrozily také se standardek, které jim NMnM nabídlo. Hlavně v závěru poločasu se Šmída zapotil při dvou situacích z pravé strany, ale při zakončení dobře vždy zasáhla naše obrana, resp. Šmída a nebo pomohlo břevno.

V úvodu druhé půle trenér Zeman připravil hned dvě střídání, v šatně zůstali Svoboda a Wolker, za ně přišli na hřiště Donkor a Matulka. Hned v 48. minutě po dvou rozích mohla jít Vrchovina do kýženého vedení, Vícha z druhého rohu orazítkoval břevno, v ložené šanci. Po pěti minutách z dlouhého výkopu Šmídy šel na gólmana Duba tísněný obráncem, ale jeho střelu Buček vyrazil na roh. Po dvou minutách byl závar před Šmídou a opakovaná střela šla daleko vedle. V 64. minutě šli Chloupek s Dubou na jednoho obránce, ale situaci vyřešili střelou z úhlu vedle branky, škoda této promarněné situace. Po minutě zahrával Michal PVK z hranice 16, ale míč se kroutil vedle zdi i vedle tyčky. Tlak domácích se rozplynul a hosté začali kousat. V 80. minutě měli hosté dvě příležitosti zprava centroval Strakoš, ale obrana odvrátila s tím, že na hranici 16 vyrobila faul, hosté PVK poslali vysoko nad. Do poslední šance zápasu v 87. minutě se dostali hosté, bombu z 18 metrů Šmída vyrazil na roh. Oba týmy se rozešly spravedlivou remízou.

Autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Mohli jsme vyhrát i prohrát a bod v konečném kontextu beru. Narazili jsme na fotbalově hodně vyspělého protivníka a přestože gól nepadl, diváci se nudit nemuseli. Napočítal jsem po pěti šancích na obou stranách. My jsme měli povedené vstupy do obou poločasů, v jeho závěrech zase mohl strhnout vedení na svou stranu soupeř. I hráči po vyrovnaném boji cítili, že bod s Petřkovicemi je dobrý. Po deseti kolech jsme v extrémně vyrovnané soutěži na nule v tabulce pravdy a cílem je tam zůstat i po 16. listopadu.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Duda [-] , L. Smetana [-] , J. Vašíček [-] , O. Vícha [-] - L. Wolker [-] (46. A. Donkor [-] ) , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (46. R. Matulka [-] ) , L. Michal [-] (66. L. Zbytovský [-] ) , L. Chloupek [-] (82. M. Skalník [-] ) - T. Duba [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Tomšů [-] (78. D. Dziuba [-] ) , M. Honiš [-] , M. Strakoš [-] , O. Moučka [-] , D. Mládek [-] (71. V. Mišínský [-] ) , R. Plesník [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (64. V. Wala [-] ) , M. Sporysz [-] , O. Adamík [-] (92. P. Tobiáš [-] )

ŽK: 23. L. Wolker - 19. D. Mládek , 90. V. Wala .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - ZAORAL Vít, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra hostů

Petřkovice proti nám předvedly dobrý výkon a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích