0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:30

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené, dvě branky a Rosice jsou čtvrté


Branky


17

Zlínští mladíci nastoupili v Luhačovicích k dalšímu utkání MSFL proti Rosicím. Zlínští posílení o Pabla Podia nedokázali za celý zápas najít recept na důslednou obranu hostů, a proto odešli poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení

Domácí hráli v deseti už od 19. minuty, kdy obdržel červenou kartu Vít Mlýnek. Dvaadvacetiletý fotbalista nejprve v přemíře snahy kopl nechtěně do hlavy hostujícího brankáře Zádrapu, pak ale uprostřed hřiště zbytečně zajel do soupeře a musel ze hřiště.

„První kartu bych mu nevyčítal. Šel prostě za gólem. Nechtěl brankáři ublížit. Vyloučení ale bylo nesmyslné. O tom se určitě pobavíme. Mlýnek je ale hodný kluk, nechtěl nikoho zranit. Prostě protihráče neviděl, šel tam ale hloupě,“ říká zlínský trenér Jan Jelínek.

Podle něj ale vyloučení bylo pouze jedním ze dvou faktorů porážky Fastavu. „Tím druhým byl fakt, že jsme si nedokázali poradit s důslednou obranou soupeře. Když byl v závěru vyloučen hostující hráč, patnáct minut jsme hráli jenom na polovině Rosic. Z tlaku jsme měli určitě vytěžit víc než jenom standardní situace a centry,“ říká Jelínek.

Gólových šancí ani branek se stejně jako stovka diváků nedočkal. „Rosice svoje šance využily, kdežto my jsme se do nich ani nedostali,“ posteskl si Jelínek. „Hrajeme jenom kolem šestnáctky. I když bylo těžké se proti důsledné obraně soupeře prosadit,“ ví domácí trenér.

Zlínské rezervě k bodům nepomohl ani uzdravený Argentinec Podio. Zkušený středopolař odehrál proti Rosicím celé utkání.

Ševci zahrozili pouze jednou. Mladík Červenka se ještě za bezbrankového stavu ocitl sám před Zádrapou, ale propadlý balon ve vyložené pozici vůbec netrefil. „Přitom soupeře ze stejné šance nám dá na druhé straně gól,“ upozorňuje Jelínek. „A právě v kvalitě zakončení byl největší rozdíl,“ přidává.

Slovan zahrozil hned v úvodu, když ze své první vážnější šance trefil tyčku. Hostům z Brněnska pomohlo vyloučení Mlýnka. Přesilovku rychle zužitkoval Černý, pojistku přidal krátce po přestávce kanonýr Malata.

Navýšení vedení

Zkušený forvard se ale v 70. minutě nechal zbytečně vyloučit, takže i Rosice dohrávaly v deseti. Zlínští fotbalisté měli v závěru převahu, přes organizovanou obranu se ale nedostali.

Po porážce 0:2 tak zůstali zlínští v tabulce předposlední. Za týden hrají v Hlučíně.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlína B: První kartu bych mu nevyčítal. Šel prostě za gólem. Nechtěl brankáři ublížit. Vyloučení ale bylo nesmyslné. O tom se určitě pobavíme. Mlýnek je ale hodný kluk, nechtěl nikoho zranit. Prostě protihráče neviděl, šel tam ale hloupě. Tím druhým důvodem, proč jsme prohráli byl fakt, že jsme si nedokázali poradit s důslednou obranou soupeře. Když byl v závěru vyloučen hostující hráč, patnáct minut jsme hráli jenom na polovině Rosic. Z tlaku jsme měli určitě vytěžit víc než jenom standardní situace a centry. Rosice svoje šance využily, kdežto my jsme se do nich ani nedostali,“ posteskl si Jelínek. „Hrajeme jenom kolem šestnáctky. I když bylo těžké se proti důsledné obraně soupeře prosadit.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] , J. Zádrapa [-] - P. Podio [-] , J. Koláčný [-] (72. J. Nedvěd [-] ) , P. Novák [-] , J. Černý [-] (87. D. Moučka [-] ) , D. Pazourek [-] (66. J. Trtílek [-] ) , P. Malata [-] , T. Selinger [-] , P. Drbal [-] , M. Kršák [-] , P. Červenka [-] (69. M. Váňa [-] ) , M. Minárčik [-] , T. Zezula [-] , F. Košák [-] , M. Mlýnek [-] (78. L. Kaláb [-] ) , V. Gettler [-] (57. P. Šiška [-] ) , V. Mlýnek [-] , J. Pafka [-] (57. T. Uhřík [-] ) , J. Kolář [-] , M. Nečas [-] , A. Tkadlec [-]


ŽK: 9. V. Mlýnek , 19. J. Černý , 57. V. Gettler , 58. P. Malata , 88. M. Váňa . ČK: 19. V. Mlýnek , 70. P. Malata .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PELIKÁN Ondřej - POCHYLÝ Stanislav, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra domácích

Zlín využije domácí plochy a možná i reprezentační přestávky a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích