2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:15

14.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nemusíš hrát, stačí když vyhráváš!


Branky


16

Hosté odehráli v týdnu druhé „derby“ s regionálním soupeřem. A přestože domácí ODRA byla favoritem, tak jim tentokrát vítězství doslova spadlo do klína!!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plichta

To potvrzuje průběh zápasů a tady je důkaz, jak k tomu došlo. Do první šance se dostali hosté ve 13. minutě střela Gomoly se však mezi tyče nevešla. V 16. minutě rozehrál Karčmář parádně rohový kop a odražený míč napálil Skroch nevídanou střelou do levé šibenice bezmocného gólmana Bučka – 0:1! Další vývoj zápasu, ovlivnila 21. minuta hry. Po zákroku hostujícího obránce ukázal hlavní rozhodčí, který byl blízko tomuto střetu, hrajte dál, kupodivu všech však AR 1 byl jiného názoru!!! Rozhodčí svůj verdikt změnil a takový dar z nařízené penalty nemohl Moučka odmítnout! Přestože jeho střelu Lasák vyrazil, tak proti dorážce byl bez šance – 1:1. Je těžké se divit tomu, že rozhodnutí „mužů v černém“ pořádně rozdmychalo nervovou soustavu hostujících hráčů…. Na jejich kontě se to žlutilo jako na „řepkovém poli“! Ani vyrovnávací gól domácí hráče k lepšímu výkonu nenastartoval. Jejich předváděnou hru příznivci domácích nechápali…. Hosty mohl vrátit do vedení Býma, jeho nebezpečná střela však těsně minula pravou tyč. 

Rozhodnutí

Výkon domácích se nezlepšil ani po poločasové přestávce. Hosté tak mohli litovat, že do gólového efektu nedotáhli své vyložené šance. V 59. minutě zasvištěla střela Gomoly vedle pravé tyče. V 69. minutě poslal Pecuch na zteč Býmu, s jeho sólem si poradil gólman Buček. Ten se ještě jednou zaskvěl likvidací dalšího sólového nájezdu hostující dvojice Trajkovski – Gomola. Za celý druhý poločas měli domácí jenom jednou blízko ke gólu v 61. minutě, na nádherný přízemní centr Strakoše však nabíhající hráče nedoskočili! Na nemohoucnost domácích se však nakonec usmálo štěstí. V 83. minutě chyboval gólman hostů Lasák a z nařízeného přímého kopu se trefil Neumann – 2:1. Hosté se tak z bodového zisku neradovali, ale do historie klubu se toto utkání zapíše nevídaným rekordem. Díky perfektnímu výkonu rozhodčího odjíždějí hosté domů s nevídanou bilancí – nepochopitelná penalta, a navíc celkem 7 žlutých karet a k tomu bonus udělením žluté karty i pro asistenta trenéra….

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Ondřej Smetana - trenér Petřkovic: Pro nás to byl velmi těžký zápas. Hrajeme nejen proti soupeři, ale na takovém malém hřišti, které spíš připomíná pole se hrát nedá. Venku se nám hraje mnohem lépe. Dnes to z naší strany žádná velká podívaná nebyla, ale všechny body zůstaly doma.

FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Myslím si, že jsme dnes ztratili tři body zbytečně. Dali jsme nádherný vedoucí gól, to, co pak následovalo nebudu komentovat. Byli jsme dále aktivní, škoda, že jsme nedali druhý gól. Bohužel jsme vlastní chybou domácím vítězství doslova darovali.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Honiš [-] , M. Strakoš [-] , O. Adamík [-] (68. P. Tobiáš [-] ) , D. Mládek [-] (91. D. Levčík [-] ) , R. Plesník [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] , D. Dziuba [-] (53. M. Neumann [-] ) , V. Wala [-] (59. M. Szotkowski [-] ) , O. Moučka [-]

FC Dolní Benešov
K. Lasák [-] - T. Gomola [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] (83. F. Labuda [-] ) , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] (70. D. Trajkovski [-] ) , M. Pecuch [-] , A. Zajíček [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , J. Býma [-]

ŽK: 30. D. Mládek - 24. T. Moravec , 24. J. Býma , 30. T. Gebauer , 75. D. Trajkovski , 80. T. Gomola , 90. F. Labuda , 90. A. Karčmář .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Pfeifer Michal - POPELÁK Luboš, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:32
Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov je poslední a Petřkovice doma s přehledem zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:51
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:41

Tip: výhra domácích