T. Duba 83.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

15.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovice vyhrály v Novém Městě


Branky


83. T. Duba - 41. M. Minář , 62. O. Vícha (vl.) , 66. A. Bahounek , 90. P. Vavřík
14

Hráči Otrokovice porazili Vrchovinu na jejím hřišti vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V utkání začali lépe domácí fotbalisté z Nového Města. Nejprve vytlačil brankář Otrokovic střelu Svobodu na rohový kop, z něhož nebezpečně zakončoval Kamil Skalník. Následně měl dvě příležitosti nejlepší střelec domácích Tomáš Duba, ale ani jednou nedokázal zakončit dostatečně razantně.

Do hry se tak více dostala hostující Viktorka. Konkrétně ve 24. minutě postupoval na Šmídu Mlýnek, ale nedal. Následně se ani do třetice neprosadil Duba a tak přišel trest.

Ve 41. minutě dostal pas za obranu Michal Minář a postupoval sám na brankáře Šmídu a míč poslal po zemi pod padajícím gólmanem domácích a těsně před odchodem do šaten otevřel skóre.

Navýšení vedení

Na průběh zápasu reagoval domácí kouč dvojím poločasovým střídáním. Ale byli to nadále hosté, kdo dával branky. V 62. minutě jeden z jejich hráčů utekl po pravé straně a dostal se až do vápna, kde chtěl předkládat jednomu ze spoluhráčů, ale jeho přihrávku si do vlastní branky srazil ve skluzu Ondřej Vícha.

O čtyři minuty bylo, dá se říct, definitivně rozhodnuto. Jeden z hostů táhl akci z vlastní poloviny a míč dovedl až k pokutovému území, kde jej předal spluhráči do tandemu, který přihrávkou pod sebe našel na malém vápně volného Adama Bahounka, který už neměl problém uklidit míč do odkryté branky.

Maličkou naději vykřesal pro domácí sedm minut před koncem Tomáš Duba. Vrchovina rozehrála z osmi metrů nepřímý kop a Duba podstřelil zeď. Jenže místo dalšího snížení Otrokovice navýšily své vedení. V devadesáté minutě udeříl po rychlém protiútoku do otevřené obrany domácích Petr Vavřík.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Dan Matuška - asistent trenéra Otrokovic: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Protočili jsme sestavu, dali jsme tam více soubojové hráče a povedl se nám tah s Malým. Nedělali jsme chyby jako v jiných zápasech a byli jsme lepší. měli jsme několik šancí. Sice byl první poločas lepší, ale góly jsme dali hlavně v tom druhém. Pro mě jednoznačný zápas.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , K. Skalník [-] (71. J. Vašíček [-] ) - P. Duda [-] (46. L. Zbytovský [-] ) , J. Švanda [-] (74. L. Chloupek [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Wolker [-] (71. A. Donkor [-] ) - M. Skalník [-] (46. R. Matulka [-] ) , T. Duba [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] , M. Minář [-] (73. M. Fiala [-] ) , F. Přikryl [-] , F. Novák [-] (60. J. Minx [-] ) , A. Bahounek [-] (86. M. Hubr [-] ) , A. Jasenský [-] , P. Vavřík [-] , M. Malý [-]

ŽK: 28. M. Vašulka , 83. A. Bahounek .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: POCHYLÝ Stanislav - ČERNOEVIČ Alexandr, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu tipovat jinak než naše vítězství. Máme za sebou čtyři porážky v řadě a zápas ve Vrchovině musíme bodově zvládnout. Určitě nás nečeká nic jednoduchého, ale věřím, že se dobře připravíme a zápas zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích