1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 10:15

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dočekalovi stačila minuta, aby rozhodl


Branky


11

Šťastná ruka při střídání a zejména bojovný výkon na těžkém terénu, to byly hlavní atributy sobotního vítězství předehrávky v rámci 32. kola MSFL na hřišti FC Viktorie Otkokovice.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Hned první jarní výjezd v roce 2020 na venkovní hřiště přinesl mistrovské body. Domácí mohli jít hned v prvních minutách z první akce do vedení, ale nepovedená střela ze vzdálenosti penaltového puntíku Šmídu prakticky neohrozila. Jenže obrana Vrchoviny byla od té chvíle přetížená, protože první třetina zápasu jasně vyzněla pro Viktorii. Těžký terén dělal problémy oběma týmům, nicméně více času se míč pohyboval před Šmídou. Vše mohlo být jinak ve 34. minutě, když PVK z poloviny hřiště rozehrál kapitán Michal, míč přebral Chloupek, který od brankové čáry ostrou přihrávkou našel Batelku na malém vápně, který střelou z první těsně netrefil Semankovu svatyni. Proto se oba celky do poločasové přestávky do kabin rozešly bez branek.

Minuta a gól

Rozhodující akce přišly až ve druhém dějství. Po žlutém projetí Švandy na půlce hřiště rozehrál míč Vícha do 16, míč se dostal k Vašíčkovi, který posunul na Chloupka a ten dlouhým centrem našel mladíčka Švandu na zadní tyči, který hlavou otevřel skóre – 0:1. Těsně před vyrovnáním šel sám na Semanka Duba, ale pomezní mával našemu útočníkovi postavení mimo hru. Po třech minutách z rychlé akce do vápna bylo vyrovnáno Vychodilem – 1:1. Po těchto dvou brankách hosté převzaly iniciativu, V 62. minutě zahrával PVK Batelka, ale jeho padající „list“ nikdo do sítě neusměrnil, škoda. V 68. minutě střídal Dočekal Skalníka, po autu domácích výborně odbránil Batelka domácího hráče a Vícha skvěle našel na prostředku hřiště Dubu. V rychlosti přebral míč Chloupek, který před brankářem našel Dočekala, který dal vítěznou branku zápasu – 1:2. Domácí tým mohl v samém závěru vývoj skóre otočit, nejprve Šmída skvělým reflexem zneškodnil střelu ze šesti metrů na roh v poslední minutě zápasu. V nastavení po žlutém zákroku Bači zahrávali PVK z 18 metrů. Žel pro domácí, míč šel metr nad břevnem.

Zdroj: www.sfkvrchovina.cz



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Josef Švanda - hráč: Těsně před první brankou mě na půlce sestřelil domácí hráč a bylo dost těžké se z toho oklepat. Chtěl jsem původně zůstat v ústraní, ale ten rozhodující pohyb do 16 jsem nakonec udělal a vyplatilo se to. Po standardce mě našel na zadní tyči Chloupek a mě již nezbylo než otevřít skóre, jsem šťastný jako blecha.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] , L. Vychodil [-] , A. Bahounek [-] (68. M. Vybíral [-] ) , A. Jasenský [-] , M. Minář [-] , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] - P. Duda [-] , L. Chloupek [-] (90. D. Bača [-] ) , J. Švanda [-] , L. Michal [-] (89. A. Donkor [-] ) - M. Skalník [-] (68. M. Dočekal [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 33. L. Vychodil , 52. A. Jasenský - 25. L. Hekerle , 65. O. Vícha , 86. L. Michal , 90. D. Bača .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Bebenek Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Důležité utkání a nic jiného než výhru si nemůžeme připustit. Zápas na podzim se nám u soupeře povedl, tak věřím, že zápas zvládneme.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 12. 2019 12:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra domácích