2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín se nadále trápí


Branky


13

Fotbalisté Hlučína v nové sezoně opět prohráli. Na půdě Frýdku dvakrát inkasovali a jsou nadále poslední bez bodu a bez vstřeleného gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka

Spokojení mohou být Valcíři po 3. kole MSFL, ve kterém doma přivítali Hlučín. Svěřenci trenéra Pulpita potvrdili roli favorita a Hlučín porazili 2:0. Ráz utkání dala brzká branka Bialka, na kterou pak v závěru utkání navázal Teplý. 

O dost klidnější utkání zažila Lipina narozdíl od středečního pohárového utkání v Novém Jičínu. Valcíře už v 11. minutě uklidnil Daniel Bialek a trápící se soupeř v podstatě po celý zápas marně hledal způsob, jak Frýdku-Místku více zatopit. Míč sice v první půli do sítě hosté dostali, nicméně bylo to až po faulu na brankáře Ciupu.

Pojištění vedení

Festival možností to nebyl ani ve druhém dějství a vypadalo to, že vše spěje k jednobrankové výhře svěřenců trenéra Pulpita. Nicméně, Hlučín, který doposud čeká v MSFL na vstřelenou branku, se málem dočkal v 62. minutě, Kraut však ve skluzu trefil pouze Ciupu a kýžené vyrovnání tak hosté vyhlíželi marně.

V 78. minutě pak bylo definitivně rozhodnuto. Třetím gólem v dosavadní sezóně se prosadil Jakub Teplý. Valcíři tak ani ve 3. kole MSFL neprohráli a drží krok s čelem tabulky. Doma jsou navíc stoprocentní. V přištím kole však v sobotu 24. sprna zajíždějí na horkou půdu Petřkovic.

V dalším kole svede Frýdek - Místek souboj o první místo s vedoucím celkem MSFL Petřkovicemi, na jejichž hřiště zavítá. Naopak Hlučín se pokusí o první body a první vstřelenou branku v novém ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy na domácím stadionu s béčkem Slovácka, které ve svém jediném venkovním utkání utrpělo debakl na hřišti Sigmy Olomouc B.

Zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Martin Pulpit - trenér Frýdku - Místku: „K tomu, abychom vyhráli v minulém kole v Rosicích nám chyběl hlavně pohyb a větší chytrost.“ To se nejspíše povedlo změnit, protože Frýdek - Místek svého soupeře z Hlučína porazil 2:0 a připsal si tři body do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Ciupa [-] - M. Hýbl [-] , P. Literák [-] , A. Kebísek [-] , D. Bialek [-] - M. Skwarczek [-] (73. A. Mrkvička [-] ) , D. Ožvolda [-] , N. Šumský [-] (85. M. Kutáč [-] ) , T. Hykel [-] (89. V. Hajnoš [-] ) - J. Teplý [-] (81. M. Telnar [-] ) , A. Varadi [-] (66. S. Visič [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , O. Pyclík [-] (77. K. Jančík [-] ) , V. Heinik [-] , T. Vengřinek [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , T. Dostál [-] , J. Opatřil [-] (46. D. Kraut [-] ) , P. Macíček [-] (66. C. De [-] ) , T. Wolf [-]

ŽK: 19. P. Literák , 60. M. Skwarczek , 66. N. Šumský , 83. D. Ožvolda - 13. P. Rubý , 35. J. Mac , 37. R. Štefek , 48. D. Kraut . ČK: 90. R. Štefek .
Počet diváků: 529. Rozhodčí: Mikyska Jan - LÍKAŘ Petr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích