1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko boduje jen doma


Branky


16

Hlučín si na domácím hřišti poradil s béčkem Slovácka 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě výhry, dvě porážky. To je bilance fotbalistů Slovácka B. Obě výhry si přitom připsali na domácím hřišti a obě porážky na tom venkovním. Naopak Hlučín si díky sobotní výhře připsal první body do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy.

První velkou šanci měli domácí ve dvaadvacáté minutě. Hlučín zahrával již třetí rohový kop, který byl rozehrán ze všech nejlépe. Míč se sice hned odrazil ven z pokutového území, ale hned jej do něj vrátil ranou Patrik Rubý, ale branka z toho nebyla díky skvělému zákroku Porcala. 

Tři minuty před poločasovou přihrávkou rozehráli domácí signál z přímého kopu. Na centr si naběhl Tomáš Vengřinek, ale jeho pokus mířil vysoko nad. Ale domácí nemuseli smutnit. V poslední minutě prvního dějství přišla krásná přihrávka z levé strany na přední tyč, kam si naběhl Ondřej Pyclík a poslal míč do sítě a svůj tým do vedení.

Hlučín tak šel do šaten za jednobrankového vedení.

Béčko Slovácka reagovalo na průběh utkání dvojitým poločasovým střídáním. Nemělo to ale příliš účinek, protože hned tři minuty po změně stran přišla opět přihrávka z levé strany, tentokrát na Wolfa, ale ten z malého vápna Porcala nepřekonal. 

V 68. minutě mohlo být v Hlučíně ještě radostněji. Přímý kop rozehráli jeho fotbalisté nakrátko a ke střele se ve vápně dostal Tomáš Dostál, ale branku pouze přestřelil. 

Pět minut před koncem zneškodnili domácí obránci ojedinělou příležitost hostů, konkrétně Miroslava Levkosjana, který se dostal až do malého vápna domácích. Na druhé straně ještě v závěru zahrozil Wolf, který se dostal až do vápna a následně hledal přihrávkou volného Tomáše Dostála, ale jeho nabídku zneškodnil brankář Porcal. Hlučín tak vyhrál na Slováckem těsně 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: V prvním poločase jsme častěji kontrolovali balón, ale neměli jsme téměř žádnou šanci. Ve druhém dějství jsme si naopak vytvořili dostatek šancí, ale žádnou jsme neproměnili. Proto Slovácko kousalo až do samotného závěru utkání. Jsem ale rád, že jsme poprvé v sezoně dokázali zvítězit.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , D. Kraut [-] , V. Heinik [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] , T. Dostál [-] , O. Pyclík [-] (61. K. Jančík [-] ) , J. Opatřil [-] (80. R. Dostál [-] ) , P. Macíček [-] (61. M. Krejčí [-] ) , T. Wolf [-]

1. FC Slovácko B
R. Porcal [-] - M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , D. Franič [-] (46. D. Jahoda [-] ) , J. Jamný [-] (46. M. Miklík [-] ) , A. Řihák [-] , F. Krejčík [-] , J. Pek [-] , M. Janša [-] (72. M. Hladký [-] ) , M. Leskovjan [-] , M. Řehola [-]

ŽK: 34. M. Řehola .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: výhra hostů

Hosté těžké utkání zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů