0:2
(0:1)
35. T. Duba
62. T. Duba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín přišel o neprůstřelnost


Branky


35. T. Duba , 62. T. Duba
15

Hlučínští fotbalisté po pěti zápasech bez porážky a inkasovaného gólu nestačili na Vrchovinu, se kterou na domácím hřišti prohráli 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól po 497 minutách

Fotbalisty Hlučína čeká ve středu v16 hodin možná největší zápas kariéry. Představí se totiž v Doosan Areně, proti domácí Viktorii Plzeň v Mol cupu. Ještě předtím ale poměřili síly v Moravskoslezské fotbalové lize s Vrchovinou. 

Hlučín v soutěži už pět zápasů neprohrál a pět zápasů neinkasoval branku. Ačkoliv měli domácí hráči častěji míč na svých kopačkách a první dějství se odehrávalo převážně na polovině soupeře, tak tato neprůstřelnost skončila ještě v prvním poločase po pětatřiceti minutách zápasu s Vrchovinou a 497 minutách celkově. Mužem, který se o to zasloužil byl hostující Tomáš Duba, který poslal svůj tým z Nového Města do vedení, které vydrželo až do poločasové přestávky.

Navýšení vedení

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný, ale Hlučínu se nedařilo dostat se do nějakých vyložených šancí. Mnoho z akcí končilo už před pokutovým územím Vrchoviny. Trenér domácích Marcel Melecký udělal i několik střídání a hráči hru sice oživili, ale k žádné brance to nevedlo. 

A tak znovu udeřila Vrchovina. Po brejkové situaci se po druhé v zápase a po sedmé v sezoně trefil nejlepší střelec hostujícího celku a třetí nejlepší střelec celé Moravskoslezské fotbalové ligy Tomáš Duba

Hlučín v tomto zápase ukázal, že v koncovce se mu příliš nedaří, až na pohárové utkání s druholigovými Vítkovicemi, kterým dal čtyři branky. V MSFL dal zatím v devíti zápasech pouze dva góly a na gólovou radost teď čeká 186 minut.

Po Plzni se představí hlučínští na hřišti lídra Blanska, které má nejlepší obranu v soutěži a inkasovalo pouze pětkrát. Vrchovina svede souboj sousedů v tabulce s Petřkovicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: Věděli jsme v čem je Vrchovina silná. Věděli jsme, že mají výborné standardní situace a brejky, jenže jsme si na to nedali dostatečný pozor, i když jsme se o tom bavili. Naše koncovka je špatná a trápí nás to od začátku sezony. Měli jsme častěji míč na kopačkách, ale nemůžeme se dostat ani do šancí, hrajeme po vápno.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] (68. R. Dostál [-] ) , D. Kraut [-] (74. D. Gros [-] ) , T. Wolf [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , J. Opatřil [-] , M. Krejčí [-] (68. K. Jančík [-] ) , T. Vengřinek [-] (77. O. Dolba [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Vašíček [-] , P. Duda [-] - L. Chloupek [-] (69. M. Svoboda [-] ) , A. Donkor [-] (63. L. Wolker [-] ) , L. Zbytovský [-] (85. M. Skalník [-] ) , K. Skalník [-] - R. Matulka [-] (78. J. Švanda [-] ) , T. Duba [-] (90. . Zambe [-] )

ŽK: 35. K. Hudeczek , 63. T. Vengřinek - 15. L. Smetana , 56. L. Chloupek , 65. R. Matulka , 89. L. Wolker .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Popelák Luboš - PÁRAL Roman, MIKYSKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích