1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín překvapil a porazil Sigmu


Branky


10

Fotbalisté Sigmy Olomouc nezvládli poslední zápas podzimu a v Hlučíně prohráli 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté béčka Sigmy Olomouc za sebou nemají moc povedený závěr podzimní části sezony. Celou dobu totiž bojovali o první místo, na kterém se i několik kol nacházeli. Ale v posledních pěti zápasech si připsali pouze jedno vítězství a jednu remízu. Hned tři zápasy pak prohráli. Prohráli dva poslední duely a bylo tomu tak i v Hlučíně.

Fotbalisté Sigmy byli před tímto utkání favority a tak to také vypadalo i na hrací ploše, kde byli lepším týmem. Olomouc byla častěji na míči a v osmé minutě nastřelil Štěpán Langer v první vážnější šanci horní konstrukci domácí branky.

Ani jeden z celků se v první pětačtyřicetiminutovce nedokázal prosadit a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodnutí

Ve druhém poločase se nadále dostávali olomoučtí častěji do šancí a byli častěji na míči. Ani jedna z brankových příležitostí se však neujala. Nepomohla ani střídání. 

V osmasedmdesáté minutě pak hosty domácí Hlučín potrestal. Po standaddní situaci z pravé strany, přišel dobrý centr, na který si naskočil Robin Štefek a šťastně s odrazem o břevno dostal míč do sítě za záda brankáře Reichla. Byla to branka z ojedinělé šance.

Sigma se v závěřečných dvanácti minutách snažila s výsledkem duelu něco udělat, ale nezmohla se ani na vyrovnání. Hlučínští jí tak uštědřili lekci z produktivity a zvítězili 1:0.

Rezerva ligového celku tak přezimuje až na páté příčce s devětadvaceti body, sedm bodů za vedoucím Blanskem. Hlučínu patří se ziskem osmnácti bodů pozice čtrnáctá.



Ohlasy k zápasu



SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Snažili jsme se hrát a soupeře dostat pod tlak. Vytvořili jsme si několik šancí, ale bohužel se nám žádnou nepodařilo proměnit. Potom jsme inkasovali hodně smolnou branku po ojedinělé šanci domácího celku. Konec podzimu se nám nepovedl, protože jsme přestali dávat branky.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , T. Wolf [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , D. Gros [-] (72. M. Šec [-] ) , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , J. Opatřil [-] (90. O. Dolba [-] ) , M. Krejčí [-] (92. R. Dostál [-] ) , J. Mac [-]

SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - L. Neuer [-] (81. P. Voleský [-] ) , R. Látal [-] (66. D. Grečmal [-] ) , M. Sladký [-] , J. Štěrba [-] , M. Galus [-] (58. J. Beňa [-] ) , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] , M. Chytil [-] , Š. Langer [-] , T. Zlatohlávek [-] (75. R. Baďura [-] )

ŽK: 75. J. Mac - 69. J. Beňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - DROZDY Luboš, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 12:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Sigma B v Hlučíně zakončí povedený podzim a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra hostů