3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:00

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivínští nedali Junioru šanci, ačkoli nepodali zcela optimální výkon


Branky


21

Junior povzbuzen vítězstvím nad Třeboní přijel na půdu favorita s cílem překvapit. Jeho plány však zhatil rychlý vedoucí gól domácích a až do konce utkání tahali hosté za kratší provaz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když ani jeden tým dle slov trenérů nepodal dobrý výkon, diváci se nenudili

Domácí začali od podlahy a nechtěli nechat nikoho na pochybách, že body zůstanou doma. První střelu na bránu sice vyprodukoval Junior, ale ta byla z uctivé vzdálenosti a nemohla nijak domácího gólmana ohrozit. V 4. minutě udeřilo na druhé straně, J. Vorel zatáhl míč po pravé straně a předložil gólovku A. Kasíkovi, který pohodlně zakončil do takřka prázdné branky - 1:0. Takový úvod dokáže mužstvo uklidnit a zadá se, že domácí uklidnil až moc. Nevedlo se jim kombinačně a v jejich hře bylo mnoho nepřesností. Nicméně ani Junior neměl zjevně svůj den a svým přístupem to domácím hodně usnadňoval. V 16. minutě přišla rychlá akce hostů zleva, Nedvěd předložil míč do náběhu 3 hráčům, žádný však na balón nedosáhl. J. Vorel ho na zadní tyči doběhl, vystřelil, ale jeho ránu vykopl z branky obránce. J. Vorel se dostal zpět k míči, dával pod sebe Kasíkovi, jeho střelu reflexivně vyrazil gólman hostí. Ve 23. minutě došlo k pokutovém území k situaci, která rozdmýchala vášně na obou stranách. Hostující Kostka po souboji s domácím obráncem upadl a hosté se vehementně dožadovali penalty. Sudí byl ale jiného názoru, nechal pokračovat ve hře, a navíc Kostkův pád ocenil žlutou kartou. Domácí svůj náskok navýšili ve 29. minutě. Střelu J. Vorla zblokoval hostující M. Říha, od něj se však míč odrazil k M. Nedvědovi, který vybídl ke skórování nabíhajícího P. Hrachovce - 2:0. Ve 31. minutě se po delší době přihlásili i hosté. Zahrávali standardní situaci ze zajímavého místa, centr do ohně však M. Šrámek poslal hlavou nad branku domácích. Poslední slovo v první půli měli však domácí. Neúnavný M. Nedvěd nejprve povedenou střelou prověřil gólmana hostů, z následného rohu ten samý hráč otřel svou hlavičku o břevno hostující svatyně. A to také byla tečka za první půlí.

Domácí zahazovali šance jako na běžícím pásu, hosté svoji jedinou využili

Hosté vstoupili do druhé půle stejně jako do té první, hned v jejím úvodu inkasovali. Ve 48. minutě vysunul D. Ion A. Kasíka, který vyhrál souboj s nedůrazným brankářem hostů a v pohodě pak zasunul do prázdné brány - 3:0. Tento úvod vzal hostům jakoukoli naději na zvrat v utkání. V 52. minutě namazal hostující M. Šrámek přímo do běhu A. Kasíkovi, který se ocitl tváří v tvář Lízalovi. Tento jejich minisouboj tentokrát vyhrál hostující brankář, Kasík vystřelil přímo do něj. Domácí i nadále zaměstnávali obranu hostů a ti mohli být rádi za průběžný stav. Další šanci domácích spálil v 61. M. Nedvěd, k němuž propadl dlouhý Bečvářův nákop. Nedvěd však pálil nad. V 65. minutě se ale nakonec dočkali čestného úspěchu i hosté. M. Kostka zatáhl po levé straně míč, počkal na nabíhající hráče a přesnou nahrávkou vybídnul ke skórování T. Zelenku, který se krásně trefil k tyči - 3:1. Hosté se ještě pokoušeli o zázrak, ale s kompaktní obranou domácích si poradit nedokázali. Naopak sami mohli ještě inkasovat. V 71. minutě se ve skrumáži neprosadil J. Vorel a v 89. minutě hlavička R. Vojty po rohovém kopu mířila těsně nad. Domácí si i přes ne zcela optimální výkon dokráčeli k pohodlnému vítězství.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Nedvěd [-] (75. D. Uhlík [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - P. Hrachovec [-] (68. M. Fiala [-] ) , M. Zach [-] , J. Vorel [-] (27. A. Hrynevich [-] ) , D. Bečvář [-] - A. Kasík [-] , I. Dan [-] -

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Říha [-] , M. Šrámek [-] (56. L. Moudrý [-] ) , J. Máška [-] (80. M. Boukalík [-] ) , D. Petráň [-] (46. P. Baloušek [-] ) , T. Kostka [-] (64. V. Šrámek [-] ) , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] (85. M. Čapek [-] ) , V. Peroutka [-]

Hráči zápasu: M. Nedvěd , A. Kasík - D. Bálek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HERZOG Radek, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Dalo by se říci, že jde o takové menší derby. I když Strakonice doma vybojovaly svou první výhru. Protivín bude tým, které derby ovládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích