Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom se utrhl ze řetězu a ničí jednoho soupeře za druhým


Branky


16

Domácím v posledních kolech nevychází vůbec nic a pro spravení sebevědomí před podzimní přestávkou si nemohli vybrat horší tým. Rozjetý Lom svého soupeře doslova zdemoloval a opět na tom měl výrazný podíl šestigólový střelec z minulého kola D. Neužil, který zatížil konto domácích čtyřmi zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se drželi jen patnáct minut, pak přišel jejich kolaps

Úvod zápasu nevypadal, že by měli domácí utrpět nějaký výrazný debakl. Hra se odehrávala převážně ve středu pole, oba týmy se snažily o rychlý přechod do útoku, ale obě obrany zachytávaly míče spolehlivě. První gólovku měli hosté v deváté minutě, kdy si Neužil zaběhl za obranu a ve skluzu poslal míč do protipohybu brankáře, ten byl ale rychle na zemi a míč lapil. O několik minut později nedůsledná domácí obrana již ale poprvé povolila a nastala desetiminutovka hrůzy, v níž domácí 4krát inkasovali. V 16. minutě se Neužil prohnal po pravé straně a našel ve vápně J. Šimáka, který se tam snad musel bát, jak byl osamocen a nebyl pro něj problém přehodit brankáře - 0:1. Domácí vysouvali svůj pressing až k vápnu soupeře, čímž ale zcela nechávali obranu napospas rychlým a smrtícím útokům soupeře. Druhý gól byl skoro jako přes kopírák. V 19. minutě se hosté opět prohnali po pravé straně a přihrávka našla ve vápně D. Neužila. Ten se elegantně zbavil obránce, obešel brankáře a v pohodě skóroval - 0:2. 21. minuta, hosté se prokombinovali před vápno a D. Neužil chytrou střelou nachytal domácího brankáře na hruškách - 0:3. 25. minuta, přihrávka do vápna na opět zcela osamoceného Šimáka, pro kterého již nebyl problém skórovat - 0:4. Hra domácí obrany byla vskutku katastrofální. Pak se gólostroj hostů na chvíli zastavil, ale bylo to dáno jen tím, že neproměňovali jasné šance, jako například ve 33. minutě Rabiňák, který se ocitl sám před gólmanem, ale jeho technická střela se mezi tyče nevešla. Hosty to ale rozhodně nemuselo mrzet a do v závěru půle přidali ještě dva zásahy. Po nedorozumění domácích obránců se do šance ve 43. minutě dostal, kdo jiný než D. Neužil, oklamal obránce, zavěsil a dokonal hattrick - 0:5. Další ránu do sebevědomí domácích dal ve 45. minutě D. Do Trung, který poslal pod břevno přesnou nahrávku kolegy Rabiňáka a uzavřel tak gólový účet první půle - 0:6.

Hosté kontrolovali hru a přidali další góly, domácí alespoň dosáhli o čestného úspěchu

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním alespoň korigovat výsledek, neboť ani ten největší optimista nemohl očekávat, že by mohl v Blatné nějaký bod zůstat. Blatenští se dokázali k brance soupeře probojovat, ale nebezpeční nebyli. Lomští vyčkávali, s čím se domácí vytasí, ale jelikož s ničím nepřešli, udeřili posedmé. D. Neužil se probil do vápna a střelou z úhlu rozvlnil síť domácích - 0:7. Bylo to jeho 4. gól v utkání! V 72. minutě se připomněl D. Do Trung, když se zpoza vápna opřel do míče, který hlavou tečoval jeden z domácích hráčů a brankář neměl šanci - 0:8. Poté se konečně dostali ke slovu i domácí, kteří dvěma po sobě jdoucími zásahy kosmeticky upravili skóre. V 76. minutě se domácí narážečkou hezky prokombinovali do vápna a na střelu M. Mišiaka byl hostující gólman krátký a přišel tak o čisté konto - 1:8.  O pár minut později si domácí předchozí gólovou akci zopakovali a M. Mišiak vstřelil svůj druhý gól v zápase - 2:8. Domácí vycítili šanci, že by mohli stav ještě trošku vylepšit a ve třech napadali rozehrávku soupeře u jeho vápna. Nicméně už žádný další zásah nepřidali, a navíc ještě jednou inkasovali. Poslední gólovou tečku za zápasem přidal F. Vysušil, který v 87. minutě na hranici vápna obešel obránce a střelou z úhlu stanovil konečné skóre - 2:9.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Hosté z Lomu nenechali nic náhodě a během pětadvaceti minut bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Náš výkon se trochu zvedl až ve druhé půli, ve kterém jsme vstřelili aspoň dvě branky, ale i tak pro nás zápas skončil velkým debaklem.

TJ Sokol Lom
Jiří Volek, vedoucí mužstva: K utkání jsme jeli s tím, že jsme chtěli dotáhnout sérii osmi zápasů bez prohry. Věděli jsme, že Blatná doma hraje dost důrazně, což je pro soupeře vždy nepříjemné. Nabádali jsme proto hráče, aby k zápasu přistoupili zodpovědně a aby hráli náš rychlý kombinační fotbal. Velké hřiště k tomu přímo vybízí. To se podařilo beze zbytku naplnit. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale potom jsme mezi 15´a 25´minutou vstřelili, po ukázkových kombinacích Davida Neužila a Honzy Šimáka, 4 krásné branky a bylo v podstatě rozhodnuto. Ke konci poločasu jsme přidali ještě další 2 branky a to ještě minimálně dvě tutovky jsme neproměnili. Druhý poločas byl již vlažnější, ale dotáhli jsme skóre do stavu 0:8. Potom domácí korigovali dvěma brankami, ale poslední branku vstřelil v závěru F. vysušil. Všichni hráči předvedli velmi kvalitní výkon a střelecky se opět zaskvěl David Neužil se 4 zásahy. Ve dvou posledních zápasech vstřelil 10 branek. Jediným trochu zklamaným hráčem byl brankář Chylík, kterému unikla další vychytaná nula.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - K. Šejvar [-] , M. Uldrich [-] , F. Hrádek [-] (46. J. Nový [-] ) , M. Sedláček [-] (71. V. Bláha [-] ) - P. Stulík [-] , P. Prokopec [-] , M. Mišiak [-] , M. Kůst [-] - J. Levý [-] (46. F. Jícha [-] ) , O. Míka [-] (64. J. Říha [-] ) -

TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] (80. P. Kolář [-] ) - O. Kosobud [-] , R. Trantýr [-] (53. J. Bosnyak [-] ) - K. Chotovinský [-] - - D. Neužil [-] , J. Rabiňák [-] , J. Šimák [-] (64. R. Voneš [-] ) , K. Balogh [-] , D. Do Trung [-] , F. Vysušil [-] , M. Jelen [-]

ŽK: 37. P. Prokopec .
Hráči zápasu: M. Mišiak - D. Neužil , D. Do Trung , J. Šimák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kaštánek Libor - KRČÍN Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 01:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 07:52
Karel Korec

Expert: Kryštof Šejvar
Tip experta: remíza

My nemáme co ztratit a pokud budeme hrát svoji hru, tak nějaký bod můžeme udělat.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:21

Tip: výhra hostů