2:3
(0:1)
36. O. Rod
70. M. Buřič (vl.)
81. M. Tischler
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperku se daleká cesta do Olešnice vyplatila


Branky


61. R. Brousek , 86. R. Brousek - 36. O. Rod , 70. M. Buřič (vl.) , 81. M. Tischler
26

Devadesát kilometrů tam, urvat tři body a devadesát kilometrů zpátky. Vimperští urvali na půdě nováčka tři body, Brouskovy dvě trefy domácím nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
hodnocení trenérů pro FB Šumavan Vimperk: K prvnímu mistrovskému utkání jsme přijeli na hřiště nováčka v soutěži do Olešnice. Nevěděli jsme co od soupeře čekat, protože jsme soupeře z minulosti vůbec neznali. Ke vší úctě k soupeři nám hned první minuty na hřišti ukázali, že jakákoliv ztráta bodů zde je nemyslitelná. Měli jsme jasnou převahu, ovšem chyběl nám větší klid v zakončení. Naštěstí se krásně trefil Ondra Rod, který otevřel skore utkání, přesnou střelou do šibenice. Bohužel jsme již další branku nepřidali, i když jsme měli šancí na dva zápasy, a tak jsme šli o poločase do kabiny za stavu 1:0 pro nás. Druhý poločas jsme začali opět aktivně, ale plejáda neproměněných šancí z naší strany pokračovala. To vycítil soupeř a začal se vydávat více do ofenzívy. Podařilo se mu vyrovnat a na nás byla deka. Naštěstí nám pomohlo štěstíčko a zvýšili jsme na 1:2 a ještě jsme přidali branku na 1:3. Soupeř ještě po našem nedůrazu snížil na 2:3. Ihned po obdrženém gólu se po krásné akci trefil David Tesař, ale navýšení skóre bránil zvednutý praporek pomezního rozhodčího, a tak zápas skončil 2:3 v náš prospěch. Asi máme pořád co zlepšovat a to hlavně v koncovce, kdy nám to tam dnes nepadalo, ale jsme rádi, že vezeme zvenku tři body. Naši hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon a ještě by jsme rádi vyzdvihli výkon Tomáše Wintera a Ondřeje Roda. Uděláme maximum pro to, abychom na tyto body navázali v prvním domácím utkání, kdy hostíme velmi těžkého soupeře z Trhových Svinů. Přijďte nás podpořit příští týden na první domácí utkání, které se hraje v sobotu 24.8. od 15 hodin.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , R. Brousek [-] , O. Husa [-] , F. Faktor [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , R. Jindra [-] , M. Koktavý [-]

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - O. Rod [-] , J. Psutka [-] (89. L. Sýs [-] ) , J. Čech [-] (89. J. Děd [-] ) , J. Pospíchal [-] , M. Císař [-] (69. T. Koloušek [-] ) , M. Šíp [-] , J. Blahout [-] , D. Tesař [-] , P. Vondrášek [-] (55. L. Frček [-] ) , V. Pankratz [-] (58. M. Tischler [-] )

ŽK: 30. R. Horelica , 42. M. Lechner , 80. O. Husa - 30. D. Tesař , 41. J. Blahout .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že vstup do soutěže se nám podaří a Vimperk doma zpráskáme...