Velešín přikoval Olešnici na poslední místo


Branky


20

Souboj dvou dosud nejhorších celků ovládli hosté z Velešína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Začátek zápasu byl hodně nervozní, nepřesnosti se objevovaly na obou stranách. Pak po rohovém kopu se odrazil míč na vápno a pohotově Filip Šafránek skóroval na 1:0 pro domácí. Pak se ale o slovo přihlásili Velešínští a přišlo zaslouženě vyrovnání, když netradičně hlavou skóroval Jan Šváb. Dále se hrálo dost tvrdě, rozhodčímu Valešovi se situace začala vymykat z rukou a oba tábory se divily některým posouzením zákroků.

 

Ve 40. minutě přišla pěkná akce Velešína - na straně Fišer nahrál zpětnou Mikešovi, ten posunul Grznárikovi a brankář podcenil střelu zpoza vápna, míč nedokázal zkrotit a Krauskopf lovil balón zpoza brankové čáry. Poločas 1:2. 

 

Druhý poločas

I úvod druhého dějství patřil domácím, Koktavý zakončil a i přes hostující protesty, které reklamovaly ofsajdové postavení, se domácí radovali - 2:2. Domácí to nakoplo a pak po krásné individuální akci nastřelil Filip Šafránek tyčku. To hosty probudilo a byli to opět oni, kdo převzal iniciativu. 

 

Od 60. minuty přicházelo před olešnickou bránu hodně centrů, jenomže zakončení z toho nepřicházela. Hostující převaha ale byla znatelná.  V 76. minutě domácí propadli a Zimek v klidu sám před brankářem skóroval na 2:3 pro hosty.

 

Domáci museli hodně hru otevřít a za dvě minuty přišel další trest. Po dlouhém balonu za obranu domácí bek nestačil Šálkovi a ten střelou na zadní tyč skóroval na 2:4. Pak hosté mohli přidat ještě další branky, ale situace nevyřešili dobře.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do zápasu jsme šli bez dvou opor, což bylo hodně znát. Věděli jsme, o co se hraje, vstřelili i první gól, ale to bylo tak vše. Tím jsme skončili a nechali hosty otočit skóre. Absolutně nechápu, proč jsme přestali hrát, běhat. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, srovnali a chtěli skóre navýšit, ale to se nám z velkých šancí nepodařilo, jednou jsme nastřelili tyčku. Pak jsme udělali dvě hloupé chyby během dvou minut, v jedné mám prsty bohužel já, a soupeř to potrestal a odskočil nám o dvě branky. Pak už si výhru pohlídal. Myslím si, že to byl spíše remízový zápas, než uvádí kolega níže. S čím ale musím souhlasit, je výkon rozhodčího, ten byl na této úrovni slabej. Za hráče zápasu zvolím Michala Lechnera a z hostů to byl Přibyl a Grznárik. Další kolo zajíždíme do Roudného, kde nás nečeká nic jednoduchého, přesto se o to musíme porvat.

FC Velešín
Stanislav Šálek (útočník): První inkasovaný gól nás nakopl a začali jsme domácí přehrávat. V úvodu druhého poločasu nás domácí tým nás zaskočil a dral se za vyrovnáním a dočkal se. Ale branka neměla platit, protože hráč stál v dvoumetrovém ofsajdu, ale praporek zůstal dole, tak bylo vyrovnáno. Od 60. minuty už jsme měli znatelnou převahu. Myslím, že výhra byla zasloužená, byli jsme na tom fotbalově líp, domácí hodně nakopávali balony a to jsme si dobře pohlídali. Pánové pomezní rozhodčí nepodali zrovna dobrý výkon, doufám, že se polepší do dalších utkání. Hráči zápasu by mohli být za domácí Filip Šafránek za hosty David Přibyl a Jan Šváb.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - F. Šafránek [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Koktavý [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , F. Faktor [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , J. Řepa [-] (46. R. Brousek [-] )

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - D. Přibyl [-] , V. Biňovský [-] , J. Šváb [-] , T. Jirský [-] - J. Grznárik [-] , M. Špát [-] , F. Zimek [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] (90. T. Čulík [-] ) , J. Mikeš [-] (81. R. Holý [-] ) -

ŽK: 40. R. Horelica , 60. S. Drtina , 85. F. Šafránek - 44. J. Grznárik , 85. F. Zimek , 90. P. Fišer .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Valeš Radek - KOLLMANN Jaroslav, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 10:38
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Karel Brůha
Tip experta: výhra domácích

Souboj mezi momentálními rivaly spodních příček tabulky bude velmi napínavý. Oba celky se v posledním kole vyšvihly, když Olešnice urvala ve Lhenicích svou první výhru v sezóně a Velešín doma senzačně plichtil s dobře rozjetou Kaplicí. Za zmínku stojí také to, že se do sestavy domácích vrátil kanonýr Bohouš ,,Bahňák‘‘ Bahenský, který se zřejmě svou pílí a talentem podepsal na již zmíněné výhře :D . Rozhodování ovšem nebylo těžké a dávám jasnou jedničku, jelikož věřím, že se domácí plejeři nenechají připravit ani o jeden bod a zvítězí.