Netolice vezou tři body z Loučovic


Branky


11. P. Volf , 58. D. Andres , 71. R. Meindl , 87. J. Varyš
25

Lídr z Netolic zajížděl tentokrát na krásný pažit do Loučovic. Tam ho nečekal lehký zápas, ale favorit utkání zvládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal Netolice Petr Volf

První poločas nabídl fotbal se spoustou šancí na obou stranách. lepší úvod měly vedoucí Netolice, které se dostaly do vedení brankou Petra Volfa 0:1. Domácí tým na vedení hostí nenašel odpověď a protože se neprosadil už žádný z hráčů hostí skončila první poločas těsným vedením Netolic.

Hostující tým přidal tři branky

V druhém poločase trestal tým Netolic chyby domácích a druhou branku přidal Daniel Andres 0:2. Hostující trenér Radek Varyš prostřídal tým a střídání mu vyšla. Nejprve se trefil mladíček Rudolf Meindl 0:3. A pak po zranění vracející se nejlepší střelec soutěže Jakub Varyš 0:4. Netolice vedou soutěž s náskome šesti bodů a v dalším kole ho čeká zápas ve Frymburku. Loučovice jedou do Kamenného Újezdu. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Výsledek je pro nás krutý. První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Netolice jednu proměnili. V druhém jsme chtěli víc dopředu, většinou jsme ztroskotali na obraně hostů vlastními nepřesnostmi, když už jsme se dostali do šance, zakončili jsme ji přihrávkou brankáři do ruky, zatímco hosté byli po našich chybách nebezpeční a trestali.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Na krásně připraveném trávníku jsme chytili začátek zápasu a od prvních minut jsme se tlačili do zakončení a vytvářeli si šance. Jednu takovou s klidem proměnil dobře hrající Petr Volf. Většinu zápasu jsme kontrolovali a přidali další tři branky, když se trefil náš netradiční střelec Dan Andres (zřejmě úplatek brankáři) a poté ještě střídající hráči Ruda Meindl a Jakub Varyš. Domácí se k ohrožení naší branky skoro nedostali. Těší mě další zápas bez inkasované branky a já pevně věřím, že na to navážeme i v dalším zápase opět na Lipně a to ve Frymburku.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] (82. J. Tóth [-] ) , M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Žák [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] , P. Volf [-] (55. R. Meindl [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (64. J. Pivoňka [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] , M. Baloušek [-] (78. J. Varyš [-] ) , D. Hlavatý [-] , D. Janda [-]

ŽK: 83. J. Pivoňka , 84. D. Janda , 90. S. Šulc .
Hráči zápasu: M. Baloušek , D. Andres , S. Šulc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - ROUS Zdeněk, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2019 09:16
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:40
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:09

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Loučovice přivítají na svém hřišti 1. Netolice, a i když budou chtít domácí navázat na výhru z předešlého zápasu, tak Netolice jim to neumožní a budou brát všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza