Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice zlomily domácí neporazitelnost Lub


Branky


19

Před tímto utkáním doma Luby všechny zápasy vyhrály. Ale jel k nim soupeř, který celkem čtyřikrát za sebou vyhrál. A vyhrál i popáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky a o utkání bylo rozhodnuto

Žichovice přijeli do Lub ve formě. A stačila jim první dvacetiminutovka k tomu, aby své postavení v tabulce potvrdil. V 6. minutě se popáté v sezóně trefil kapitán hostů, Ion Butnaru. O pět minut později jej následoval Marek Špírek a v 19. minutě dával už na 0:3 středopolař Petr Čadek. První poločas už se pak spíše dohrával, bez výrazných šancí na obou stranách. Hosté si hru do přestávky kontrolovali.

Domácí hráči se oklepali, chtěli hrát, ale chyběla koncovka

Hosté do druhého poločasu zvolili spíše taktickou hru od zadních řad a hráli po zemi, tak, aby zbytečně neztráceli míče. Domácím však přestávka pomohla a chtěli s výsledkem něco udělat. Vytvořili si několik střeleckých pozic, ale s přesností to bylo zlé. Brankář hostů měl minimum práce, až na 60. minutu, kdy za domácí střílel přesně Jerome Cole. Jenže minutu před touto trefou za hosty navyšoval vedení Špírek a tak byl stav 1:4. Snaha se domácím nedala upřít, ale chybělo zakončení. Na obou stranách hřiště se ještě udály pěkné akce, avšak bez změny skóre. Hosté tak utnuli domácí neporazitelnost Lub a připisují si pátou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér domácích: V prvním poločase jsme udělali 3 velké chyby, které soupeř nemilosrdně potrestal a v podstatě rozhodl zápas. Pak už hráli Žichovice spíše odzadu a dovolili nám pouze jednou skórovat. Zápas rozhodly naše chyby, kterých se musíme vyvarovat.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: Odjeli jsme na zápas trochu oslabení, jelikož u nás řádí nějaká viróza. Ale nástup do zápasu jsme měli výborný. Už v 19. minutě jsme vedli o tři branky, a tak jsme hráli spíš na pohodu. Ve druhé půli soupeř hrozil víc, ale kromě jedné vstřelené branky si moc vážných šancí nevytvořil.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Schweigl [-] - J. Skýpala [-] (79. M. Pivoňka [-] ) , A. Čížek [-] , T. Votava [-] (46. J. Havlíček [-] ) , J. Cole [-] , M. Šůs [-] (31. P. Čipera [-] ) , J. Nešpor [-] (46. J. Holý [-] ) , M. Vejskal [-] , V. Koželuh [-] , T. Bureš [-] , K. Křížek [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Motl [-] , P. Rojík [-] , Š. Říha [-] (81. J. Landa [-] ) , M. Špírek [-] , K. Krejčí [-] (86. L. Červený [-] ) , K. Brož [-] (46. V. Hanzlík [-] ) , P. Čadek [-] , I. Butnaru [-] (89. L. Mourek [-] ) , D. Žáček [-] , V. Jech [-]

ŽK: 68. V. Koželuh - 21. Š. Říha , 68. P. Rojík .
Hráči zápasu: P. Čadek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MIFKOVÁ Hedvika, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Luby jsou doma silné, ale Žichovice se bodově rozjeli a domácí je nezastaví.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů