0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Bedřichova a Přibyslavi skončil bez branek.


Branky


22

V sobotním odpoledni, se do Jihlavy na hřiště Sokola Bedřichov sjeli fotbaloví fanoušci, aby viděli bitvu Bedřichova a Přibyslavi.. Ovšem branku neviděli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Pazderka podržel hosty.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a hned v 5.minutě si vypracovali největší šanci zápasu. Novák našel ve vápně Götha, který měl před sebou poloprázdnou bránu, Pazderka jeho střelu však skvělým skokem zneškodnil. I nadále aktivnější domácí měli hodně šancí, ale Grepl, Novák ani Lacina nedokázali dostat míč za záda hostujícího golmana. Přibyslav měla v prvním poločase dvě vážné situace, nejprve po křídle běžel hostující Novotný, který ale trefil pouze rukavice branáře Šány. Druhou šanci měl po krásne spolupráci Krčála a Bačkovského hostující Vostál, který si naskočil na centr od Vykoukala, ale hlavou přestřelil.

Kvalita hry ve druhé půli klesla.

 Ve druhém poločase se kvalita hry, stejně jako kvalita hřiště, zhoršila. Více ze hry měli domácí, hosté hrozili především z přímých kopů, které ale Šána bezpečně pochytal. V 70.minutě postupoval z boku na Pazderku Novák, hostující golman ale opět podržel svůj tým. V 85.minutě mohl pro domácí rozhodnout Lacina, střela z vápna mu ovšem nesedla a skončila mimo bránu. Nutno podoknout, že Přibyslav v závěru už bránila cenný bod ze hřiště soupeře, nakonec si oba týmy si body rozdělili, po remíze 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Tak pro nás je to ztráta dvou bodů. Doplatili jsme na neproměňování šancí, kterých bylo především v prvním poločase dost. Přibyslav prakticky nic neměla, takže z výsledku jsme zklamaní.

SK Přibyslav
Jaromír Vopršal (kapitán): Soupeř měl v prvním poločase 2 velké šance, které neproměnil. My jsme měli jen náznaky a střely z dálky. Druhý poločas měli domácí optickou převahu, ale výraznější šanci si už nevytvořili.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] , D. Novák [-] , J. Göth [-] (82. J. Vorálek [-] ) , M. Neuwirth [-] (70. R. Diviš [-] ) , T. Grepl [-] , M. Pojer [-] (62. D. Vaněk [-] ) , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , L. Dvořáček [-] , M. Zamazal [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - L. Vykoukal [-] (78. O. Kárník [-] ) , J. Novotný [-] , M. Krčál [-] (66. J. Sibera [-] ) , S. Pochop [-] - A. Vostál [-] , J. Bačkovský [-] - M. Votava [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 03:14

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. (smích) (tip 0-3)

Tip: výhra domácích