0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ztratil 2 body v zápase proti Sapeli.


Branky


19

Sapeli Polná se nachází hodně hluboko v tabulce, ale lídra z Pelhřimova se nezalekla a doma získala bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

poločas 0-0

První listopadovou neděli zamířil FK Pelhřimov na hřiště do Stáje, kde hraje své domácí zápasy TJ Sapeli Polná. Úvod utkání se odehrával dle očekávání. Pelhřimovští byli aktivní a již od prvních minut se hrálo před brankou domácích. Ti se soustředili především na defenzívu a čekali na svou šanci v podobě rychlého brejku nebo standartní situace. Prvních dvacet minut bylo v naprosté dominanci hostů, po solidních akcích se k zakončení postupně dostali Daniel Poul, Vojtěch Poul, Martin Kostrounn nebo Martin Skořepa, avšak změna skóre nepřicházela. Ve 30. minutě se osmělil Homolka, z levé strany se dostal do pokutového území. Šanci připravil přihrávkou pod sebe pro Chadim, ale jeho střela skončila vysoko nad brankou. Ve 37. minutě se po pravé straně vyměnili míč Kordík a Skořepa, který naservíroval přihrávku mezi penaltu a velké vápno na Mazance. Ten však v nadějné pozici bránu minul. V závěru první půle stojí za zmínku ještě střelecké pokusy Mazáče, Kostrouna a  kapitána Poula - do kabin se ale šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Domácí vyválčili bod.

V druhé části se obraz hry nezměnil. Hráči Pelhřimova stále bušili do obranného valu domácích, do největší příležitosti v utkání se dostal pelhřimovský kapitán a osobnost týmu Daniel Poul. Ze stopera domácích udělal figurínu a postupoval sám na brankáře. Bohužel neměl dobře seřízená střelecké mířidla. Další možnost ke skórování měl hostující sniper Tomáš Mazáč. Po kombinaci na pravé straně dostal ideální přihrávku od aktivního Skořepy na malé vápno, bohužel ale míč v dobré pozici minul. Jediný hráč, který musel mrznout, byl hostující brankář Holický. Za celý zápas nemusel řešit jedinou složitější situaci. Závěr utkání dohrávali pelhřimovští v křeči s neustálou snahou vyválčit všechny body, naopak domácí s vidinou nečekaného zisku tahali čas a polehávali. Ani série standartních situací favoritovi nepomohla, a tak utkání skončilo překvapivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Bod ze zápasu s nejlepším týmem soutěže je v naší situaci velmi cenný. Hosté byli celý zápas aktivnější, ale příliš vyložených šancí si nevytvořili. My jsme se snažili hrozit z brejků, ale ty nám nevycházeli podle představ.

FK Maraton Pelhřimov
Michal Naniáš (hráč): Zápas byl hraný pouze na jednu bránu. Domácí se soustředili pouze na defenzivní pojetí hry, kouskovat zápas a přecházet do co nejrychlejších brejků. My jsme si nedokázali poradit s urputnou obranou domácích, která stala na svém vápně, i přesto jsme si vytvořili dvě stoprocentní šance, ty jsme ale nevyužili, a proto odjíždíme pouze s bodem, což je pro nás zklamání. I když byl těžký terén a počasí fotbalu moc nepřálo, tak bysme tyto zápasy měli zvládat.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
M. Pokorný [-] - O. Částka [-] , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , D. Padrnos [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] , J. Flekal [-] , J. Benáček [-] , P. Tržil [-] , J. Horký [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] , M. Naniáš [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] (60. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] , M. Kostroun [-] - T. Mazač [-] , J. Chadim [-] (85. L. Bednář [-] ) , T. Mazanec [-] (73. A. Fikar [-] )

ŽK: 63. M. Brabec - 89. M. Kostroun .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 23:34
Jakub Bačkovský

Expert: Filp Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Hosté si poslední zapas pohlídají a na půdě Sapeli bez problému vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 01:29

Tip: výhra hostů