5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko nasázelo Počítkám pět gólů


Branky


29. L. Sláma (vl.) , 45. S. Křivánek , 53. J. Novák , 64. R. Menčík , 74. P. Tesař
11

Jemnicko si bez větších problémů poradilo s nováčkem z Počítek a odskočilo v čele tabulky už na 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili dvakrát

Jemnicko podruhé po sobě doma přivítalo dalšího nováčka a to z Počítek. Hosté vsadili na jistotu obrany a dlouhé míče na útočníky. S tím si ale obrana Jemnicka věděla rady. Již po pěti minutách se ocitl sám před hostujícím brankářem Axman, ale trestuhodně minul bránu. Vzápětí střílel domácí Křivánek z hranice velkého vápna pouze do náruče brankáře. Počítky zahrozili průnikem ve vápně Filippim. Ten však byl v bezprostřední blízkosti brankáře zbaven míče odkopem obránce. Po průnika Axmana a zpětné přihrávce byl v tutové šanci Tesař, ale reflexivním zákrokem ho vychytal hostující Martinčič. Nejblíže brance byli hosté ve 25. minutě, kdy střelu z dvaceti metrů vytáhl Kopeček na tyč. Vzápětí na druhé straně pronikl do vápna Koutný, obešel i brankáře a následnou střelu z úhlu poslal rovněž do levé tyče. Po půl hodině hry si hosté dali nešťastně vlastní branku. Sláma od půlky hřiště  přehodil svého vyběhnutého brankáře. Ve 45. minutě vysunul Svěrák Křívánka a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

Druhou půli hosté odpadli a schytali "bůra"

Ve druhé půli to byla hra převážně na hostující bránu. Kdyby domácí lépe řešili předfinální přihrávky mohlo to dopadnout s Počítkami mnohem hůř. Po pěkných akcích se postupně prosadili Vacuška, Tesař a Menčík a stanovili tak skóre na konečných 5:0. Hosté měli ve druhé půli pouze jednu tutovku, kdy po pěkném průniku Jurnečky a jeho střele se vyznamenal Kopeček.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Hra se divákům musela líbit, i vstřelené branky. Mě se nelíbilo, že jsme plno situací nedokázali vyřešit lépe. Hosté v první půli více bojovali, v té druhé už odešli




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kalášek [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Svěrák [-] , J. Novák [-] - Z. Koutný [-] , P. Tesař [-] - S. Křivánek [-] (79. P. Nevrkla [-] ) , M. Axman [-] (66. R. Menčík [-] ) , D. Vacuška [-] -

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] , D. Odehnal [-] , O. Toman [-] (62. A. Svoboda [-] ) - F. Toman [-] , T. Ločárek [-] , L. Jurnečka [-] - M. Filippi [-] (62. L. Kachlík [-] ) , P. Ločárek [-] , M. Kuřítko [-] (70. D. Peňáz [-] )

ŽK: 31. M. Řeháček , 40. M. Kuřítko , 62. M. Filippi .
Hráči zápasu: J. Novák .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 136. Rozhodčí: Doskočil Pavel - KOPŘIVA Miroslav, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích