Stonařov loupil v Rudíkově


Branky


32

Nováček soutěže nestačil na v pohodě hrající Stonařov a jasně prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí začali nebojácně, v 5. minutě poslali centr mezi stopery hostů, tam si zaběhl Trnka, byl sevřen oběma stopery a skončil na zemi, ale píšťalka rozhodčího se neozvala. V 10. minutě založil domácí akci Jura, přihrál Skryjovi V., ten poslal z levé strany centr do vápna, hlavičkoval Skryja M. mimo bránu. V 17. minutě hosté poslali dlouhý nákop směrem k domácí brance, stoper domácího týmu míč pouze tečoval k soupeři Příhodovi, ten obešel vyběhnutého brankáře Doležala a již bez problémů poslal míč do prázdné branky - 0:1. Domácí zahrozili hned o minutu později, na nákop za obránce hostů si zaběhl Trnka a běžel sám na brankáře, ve vápně zakopl a o míč přišel. Ve 30. minutě zahrávali hosté rohový kop, ve vápně byl nikým nekrytý Kozojed, hlavičkou poslal míč mimo bránu. Kozojed toho nemusel litovat, přišla 37. minuta a útok hostů po pravé straně, obránce domácích útočníka trestuhodně pustil, následoval centr do vápna a střela, Doležal vyrazil, u míče byl první hostující Láznička a poslal míč do sítě - 0:2. Ve 38. minutě to byl domácí Skryja V., který hledal přihrávkou ve vápně Skryju M., ale tomu chyběl krok k zakončení. Domácí se snažili útočit a ve 45. minutě při zakládání útoku přišli o míč na polovině soupeře, hosté nakopli míč na polovinu domácího týmu, tam si naběhl rychlík Vacek a utekl trojici bránících hráčů a přeloboval brankáře, hostéšli do kabin se solidním náskokem - 0:3. 

Hosté si vedení pohlídali

Hosté nemohli druhý poločas začít lépe, v 53. minutě zahrávali rohový kop, Šána poslal míč na bránu a domácímu brankáři Doležalovi propadl míč mezi rukama do sítě - 0:4. Domácí trenér zareagoval na vývoj utkání a dopředu „vytáhl“ Pažourka a v 61. minutě to byl Pažourek, který dostal „českou uličku“ a mohl jít sám na brankáře, Nešpor jej však poslal k zemi a uviděl za to pouze ŽK a to vzbudilo velkou nevoli na lavičce domácího týmu. V 68. minutě po dalším rohovém kopu hostů se ocitl sám před brankářem Doležalem Škrdla, ale špatně trefil míč a branku ani neohrozil. V 73. minutě utekl po levé straně rychlonohý Vacek, přihrál pod sebe Škrdlovi, který měl před sebou jen branku a obránce Dobrovolného, Škrdla trefil Dobrovolného a zde se zase hostující střídačka cítila poškozena, chtěli pokutový kop, viděli tam ruku Dobrovolného. Poslední zajímavé okamžiky v utkání byly v 75. minutě, domácí Pažourek zahrával trestný kop, dobře kopnutý, ale brankář vytáhl nad břevno. Byl z toho rohový kop, přetažený míč skončil u Trnky, ten vystřelil a na hranici malého vápna míč špičkou nohy přizvedl Mikyska a zde se vyznamenal hostující brankář Měrtl, konečky prstů míč vytáhl opět nad břevno. Domácí se tak nedočkali ani čestné branky a hosté si po zásluze odvezli všechny tři body. 

 

Rudíkov jede v dalším kole do Velkého Beranova. Stonařov hostí ve šlágru podzimu FŠ Třebíč.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Do utkání jsme vstoupili celkem dobře, ale po individuální hrubé chybě v obraně se dostal soupeř do vedení. Tento moment poznamenal celý další průběh zápasu. Hostům stačilo pozorně bránit a čekat na naše chyby v obraně, z nichž další dvě dokázali do poločasu potrestat. Do druhé půle jsme nastoupili v pozměněné sestavě a odhodláni s výsledkem něco udělat, ale další školácká chyba nám vzala veškeré naděje. Za stavu 0:4 se utkání pouze dohrávalo.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Už od úvodu bylo jasné, že to bude opatrné utkání a čekalo se, kdo udělá první chybu. Těch domácí udělali hned několik a my je potrestali. Od druhé branky už jsme domácí k ničemu moc nepustili, branka do šatny domácí přibrzdila. Pak další chyba a gól na 0:4 utkání definitivně zlomil. I přes drobné změny v sestavě jsme si zodpovědným výkonem zaslouženě došli pro tři body.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] , T. Klíma [-] - P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , J. Trnka [-] , L. Jura [-] - V. Skryja [-] (69. J. Koch [-] ) , M. Skryja [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - D. Vacek [-] (73. M. Turoň [-] ) , J. Láznička [-] (58. P. Rychlík [-] ) , R. Šána [-] , J. Urbánek [-] , P. Kozojed [-] , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-] , J. Nešpor [-] (84. R. Sabo [-] ) , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

ŽK: 61. J. Nešpor .
Hráči zápasu: P. Malec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - ŠABACKÁ Lucie, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 10. 2019 10:17
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 14:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 12:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 12:16
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 11:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 09:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 07:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 13:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:03

Tip: výhra hostů