1:2
(1:1)
17. M. Mikyska (vl.)
69. L. Čaloud
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nezvládl domácí zápas s Polnou


Branky


42. J. Dobrovolný - 17. M. Mikyska (vl.) , 69. L. Čaloud
31

Rezerva Polné loupila na Třebíčsku a veze tři body z Rudíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Hned ve 2. minutě utkání ztratili domácí obránci míč a Čaloud L. dostal prostor k zakončení, domácí brankář Doležal míč vyrazil na roh. O minutu později centroval domácí Klíma do vápna, kde nejvýše vyskočil Skryja M. a hlavičkou poslal míč mimo bránu. V 5. minutě poslal centr před soupeřovu branku domácí kapitán Nožička, Štolpovi chyběly centimetry, aby dosáhl na míč. V 10. minutě další zaváhání domácí obrany a v tutové šanci se ocitl hostující Tlačbaba, z hranice penalty vystřelil a minul bránu. Ve 12. minutě se domácí radovali ze vstřeleného gólu, nebyl však uznán pro ofsajd. V 17. minutě zahrávali hosté trestný kop od brankové čáry z hranice velkého vápna, Gondek poslal míč do vápna na Kratochvíla, ten hlavičkoval a domácí Mikyska umístil míč pod břevno do vlastní branky - 0:1. Ve 22. minutě zahrával domácí Trnka rohový kop, obrana hostů míč odrazila před velké vápno, kde se do něj opřel Jura a orazítkoval břevno. Ve 30. minutě opět zmatek při rozehrávce obránců domácího týmu, míče se zmocnil hostující útočník a trefil boční síť, hned z odkopu míč propadl na Trnku a ten zakončil únik střelou mimo bránu. Ve 33. minutě sebral domácímu stoperovi míč Čaloud L. a šel z levé strany sám na Doležala, trefil boční síť. Ve 39. minutě riskantní malá domů domácích, tísněný Doležal trefil protihráče a míč šel těsně vedle branky na odkop. Ve 42. minutě se do útočení pustil domácí kapitán Nožička, zatáhl míč k velkému vápnu soupeře a přihrál Dobrovolnému, ten poslal centr „padáček“ směrem na branku soupeře a míč skončil u brankové tyče v síti - 1:1. 

 

Hosté po pauze rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili domácí útočně, ve 48. minutě se dostal do šance Skryja M., již byl v bezprostřední blízkosti brankáře, chtěl ještě přihrát Štolpovi, ale brankář jeho úmysl „přečetl“ a šanci zlikvidoval. V 53. minutě to byl domácí Malec, který nabíhal na míč na hranici malého vápna, ale míč netrefil. V 69. minutě soupeř z ojedinělého útoku trestal, Čaloud L. si vzal míč na polovině hřiště, přešel přes tři hráče a vystřelil, brankář Doležal míč tečoval, ale ten přesto skončil v síti - 1:2. Ze strany domácích to pak byla „křeč“, snažili se, ale z velké snahy dělali školácké chyby a do jasné šance se ne a ne dostat. Výjimkou byla 77. minuta, to Trnka přihrál Skryjovi M. a ten vystřelil, brankář hostů však výtečným zákrokem vyrazil míč na rohový kop. Poslední možnost domácích alespoň na srovnání výsledku přišla v poslední minutě, Nožička vystřelil míč směrem na soupeřovu branku, brankář akrobaticky na brankové čáře míč srazil před sebe a tam byl hostující Mikyska a míč poslal do sítě, branka však opět nebyla uznána, prý jí předcházel faul Štolpy. Hosté si tak odvezli všechny body. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): K utkání jsme nastoupili s odhodláním zlomit sérii porážek, ale od začátku nás srážela spousta nepřesností v rozehrávce. Naši nervozitu navíc zvýraznila obdržená branka ze standardní situace. Do hry nás vrátila naše šťastná vyrovnávací branka. Na začátku druhé půle jsme měli více ze hry, ale převahu se nám nepodařilo vyjádřit brankou, a tak přišel opět trest v podobě gólu v naší síti. Zbytek zápasu už byla z naší strany křeč.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] (78. V. Skryja [-] ) , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Trnka [-] , P. Malec [-] , L. Jura [-] , O. Štolpa [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - L. Čaloud [-] , T. Čaloud [-] (85. F. Koumar [-] ) , A. Apfelthaler [-] , J. Sedmík [-] (46. T. Vacek [-] ) , Z. Tlačbaba [-] (55. D. Mühlfeit [-] ) , M. Jirka [-] , P. Juříček [-] (89. V. Pavelka [-] ) , D. Kratochvíl [-] (79. J. Dvorský [-] ) , F. Gondek [-] , V. Voráček [-]

ŽK: 78. J. Trnka - 78. T. Vacek , 85. F. Gondek .
Hráči zápasu: L. Nožička - L. Čaloud .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - SVOBODA Marek, SÁRKÁNY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 13:27
Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra domácích

Domácí si proti poslednímu týmu výhru vzít nenechají, i když si myslím, že rozdíl nebude velký.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 15:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 15:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:53

Tip: výhra domácích