2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov nestačil na Velký Beranov


Branky


12. M. Turoň , 87. M. Turoň - 3. J. Urbánek (vl.) , 32. M. Trnka , 58. R. Ganzwohl
31

Stonařovští nezvládli druhé domácí utkání v řadě a těsně prohráli s Velkým Beranovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Zápas byl zahájen minutou ticha k uctění památky zesnulého hráče domácího Stonařova, Jaroslava Sedláčka. Od prvních minut se  bylo na co koukat. Ve 3. minutě Urbánkovu malou domů netrefil ideálně Měrtl a hosté šli do vedení - 0:1. Domácí až na tuto nešťastnou situaci ovšem nezačali vůbec špatně. Hned vzápětí vyslal Příhoda do sóla Rychlíka, ten překonal brankáře Procházku, ale míč z prázdné brány odpravil do bezpečí Eliáš. Lázničkův pokus o přehození vychytal opět hostující brankář. Příhoda se slibnou šancí otálel a Šánovo zakončení do šibenice na přední tyč vytáhl opět výborný Procházka na břevno a rohový kop. A tak udeřilo na druhé straně, když rychlou křídelní akci zakončil na přední tyč Trnka – 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Ve snaze něco s výsledkem udělat, vyslali domácí do druhé půle na hřiště Míru Turoně. Ten se po několika minutách na hřišti prosadil hlavou po rohu Příhody - 1:2. Domácí byli nadále aktivní, ale i hosté hrozili, ovšem nebyli dostatečně přesní, a když ano, zakročil výborně brankář Měrtl. Krátký byl až na únik Ganzwohla, který se dostal do slibné šance, kterou zkušeně proměnil, když obešel domácího brankáře - 1:3. Domácí zbraně neskládali, naopak. O chvíli později to mohl být opět Turoň, když po přímém kopu Kubíka hlavičkoval vedle levé šibenice. Domácí přece jen vykřesali naději na bod, když snížení přinesla spolupráce Škrdly s Turoněm. Prvně jmenovaný se uvolnil na pravé straně a přesnou přihrávkou uvolnil na hranici penalty opět domácího forvarda a ten vymetl šibenici – 2:3. Zbytek zápasu se dohrával až zbytečně vyhecovaně. A jak zápas v klidu začal, tak nervózně skončil. Neustálé provokace a pošťuchování i přes přítomnost delegáta rozhodčí neuhlídal a v závěru byli vyloučeni za rvačku domácí Bláha a hostující R. Kittler.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Zápas jsme strašně moc chtěli zvládnout za 3 body, což by se nám hodně pravděpodobně podařilo, kdybychom měli k dispozici duo Kozojed, Vacek. I tak jsme s výsledkem ale mohli něco udělat a je velká škoda, že se nám to nepodařilo. Darovali jsme soupeři první gól a pak jsme zbytek zápasu pouze dotahovali. Beranov si dokázal výsledek pohlídat a tímto jim gratuluji k vítězství.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Do zápasu jsme vstoupili aktivně, i když první branka byla hodně šťastná. Postupně jsme si začali vytvářet nadějné příležitosti, ale brankou skončila pouze jedna, což mohlo mrzet, neboť i domácí zahodili velkou šanci. V druhé půli jsme chtěli hlavně zkraje neinkasovat, jenže už po 12 minutách se tak stalo. Nám se povedlo opět odskočit po brejkové situaci. Pak domácí dobývali naši branku a my vyráželi do protiútoků, jenže výborný Měrtl pak už pochytal úplně všechno. Domácím se přeci jen podařilo před koncem snížit a pak začalo jít do tuhého, poslední minuta byla spíš válka, z čehož vzešly dvě červené karty. Poslední standardku jsme ubránili a na konci vyhrocené utkání vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Láznička [-] , J. Šmarda [-] , J. Urbánek [-] , R. Šána [-] , P. Plavec [-] (46. M. Turoň [-] ) , P. Rychlík [-] , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - A. Svoboda [-] , M. Kovařík [-] (64. J. Pýcha [-] ) , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 27. P. Kubík , 59. P. Měrtl - 66. A. Svoboda , 68. R. Kittler . ČK: 90. Z. Bláha - 90. R. Kittler .
Hráči zápasu: M. Turoň - A. Svoboda , P. Procházka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - TOMŠŮ Václav, KOSTKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 13:27
Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra domácích

Hosté hrají hodně atletický fotbal, ale chybí přímočarost, proto domácí vytěží tři body.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 15:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:53

Tip: výhra domácích