2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma zvládla úvodní utkání a porazila Ledeč


Branky


21

Fotbalisté Chotěboře v úvodním kole porazili aspiranta na postup z Ledče n/S.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Ledeč

Domácí začali bojovným fotbalem, ale hosté nějak nechtěli zaváhat a hráli hodně dobřed od zadu. Už v 15.minutě po chybě v domácí obraně udeřil Martin Trpišovský a hosté šli do vedení. Nastala doba, kdy hosté byli jasně lepším týmem a diktovali hru. V první půli jsme viděli sporný okamžik. Hostující hráč zvýšil na 2-0, ale k údivě i domácích fanoušků byl odmáván a následně i odpískán nepochopitelný ofsajd. Tudíž skóre zůstalo 0-1. Do kabin se šlo tedy za tohoto stavu.

Chotěboř zvládla druhou půli a po vyrovnání také v závěru dokonala obrat

Druhá půle začala podobně jako ta první. Chotěboř nastoupila opět hodně zostra, jen hosté, jakoby vypadli z tempa. V 59. minutě musel střídat zraněný Gramer a o chvíli pozdějí poté, co se defenzivní pilíř zálohy hostů oslabil nuceným střídáním našel mezi beky nádherně nabíhajícího Chlada Somerauer a Chlad se nemýlil 1-1. V 70 minutě navíc musel opět nuceně odejít také Sedric Bezděk z hostující sestavy a hra Ledče jakoby se začala rozkládat, víc a víc... O dvě minuty pozdějí navíc musel kvůli červené kartě ze hřiště také hostující Šíma. Domácí už pak Ledči skoro nedali šanci a v 85. minutě po centru z lajny hlavičkoval Martin Somerauer a otočil skóre na 2-1. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Petr Chlad (hráč): Bylo to soubojové utkání ve slušném tempu, kde hosté šli do vedení po naší chybě. V druhém poločase jsme zlepšili výkon a po červené kartě hostujícího hráče jsme zápas otočili na naší stranu. Jsme rádi, že jsme získali 3 body.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Trpišovský (hráč): Tak první poločas bych řekl že jsme měli více ze hry. Dobře jsme kombinovali a dostávali jsme se více do šancí. Chotěboř jsme nepustili do žádné větší šance. Bohužel druhý poločas patřil Chotěboři. My jsme nepodrželi balón a byli všude pozdě. Byla to otázka času, kdy dostaneme gól. V 64 minutě Chotěboř vyrovnala když Chlad překvapil Beránka na přední tyči, přes vyloučení Šímy jsme věřili, že udržíme remízu, kterou by jsme brali všema deseti, ale bohužel v 85.minutě po nedůsledném bránění jsme inkasovali po hlavičce Somerauera.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - P. Hanousek [-] (70. F. Janda [-] ) , P. Chlad [-] , O. Bělovský [-] (90. H. Filip [-] ) , M. Somerauer [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] (65. J. Voborník [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Cestr [-] , V. Janda [-] , F. Tůma [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - S. Bezděk [-] (70. M. Chlubna [-] ) , J. Petřík [-] , M. Trpišovský [-] , O. Martinek [-] (90. P. Pešek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (59. M. Havel [-] ) , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , F. Gramer [-] , P. Šíma [-]

ŽK: 11. V. Janda - 18. J. Gramer . ČK: 72. P. Šíma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - BENEŠ Jiří, FOTR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Aleš Janovský
Tip experta: výhra domácích

Hosté z Ledče vloni dlouho drželi první místo. Závěr soutěže ale totálně nezvládli. Chotěboř po horší sezóně naváže na povedenou letní přípravu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza