Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma remizovala s týmem Sapeli.


Branky


20

V 8. kole zajížděli fotbalisté Sapeli na zápas do Ledče N/s. Zápas skončil remízou 2-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč šla do vedení zásluhou Vodáčka, zbytek poločasu se dohrával ve středu pole.

 

Již v 11.minutě domácí špílmachr Nepovím stačil odcentrovat před branku a hlavička Vodičky znamenala vedení Ledče 1-0. V 19. minutě mohl po centru Částky vyrovnat Štěpán Bambula, jeho hlavička, ale zamířila mimo domácí branku. Ve 24.minutě hlavičkují ledečští branku Polné. O minutu později vyráží střelu domácích Martin Pokorný. O dvě minuty později likviduje hostující gólman gólovou hlavičku domácích. Od třicáté minuty přebírají Sapeláci aktivitu, Dušan Lovětínský pálí nad domácí branku. Částka neproměňuje samostatný únik. Ve 37. minutě pronikl Filip Dvořáček po narážečce s Částkou až před gólmana Beránka, ale překonat ho nedokázal. Poločas tak končí jednobrankovým vedením domácí Ledče.

 

 

Ve druhé půli hráči Sapeli srovnali krok a zápas skončil remízou.

 

Hned v 55.minutě pohodlně zvýšil nehlídaný  Fišer po centru zprava na 2-0. Sapeláci otevřeli hru a chtěli s utkáním ještě něco udělat. V 58.minutě vybojoval míč Patrik Fišer, přiklepl Filipu Dvořáčkovi, ten ve vápně uvolnil Ondřeje Částku, jeho střelu ještě Beránek vyrazil, ale dorážka Filipa Dvořáčka znamenala snížení na 2-1. V 63.minutě si Ondřej Částka skvěle poradil s dlouhým pasem Filipa Dvořáčka a nekompromisní ranou pod břevno vyrovnal na 2-2! . V 65. minutě  neproměnil únik Ondřej Částka, v 69. se neprosadil Dominik Stejskal -  mířil mimo domácí branku . V 76.minutě Filip Dvořáček nepropálil Beránka, akci připravil Brabec. Závěrečných deset minut již změnu skóre nepřineslo, i když si v něm domácí vytvořili územní tlak. Závěr zápasu se hrál už na Polenskou bránu. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin: Domácí měli zápas ve svých rukou, ale po chybách si odnáší pouze bod.

TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): S ohledem na vývoj zápasu jsme s výsledkem nadmíru spokojeni. Začátek utkání nám příliš nevyšel, ale postupně šel náš výkon nahoru.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - J. Fišer [-] (72. M. Turek [-] ) , O. Martinek [-] (85. M. Trpišovský [-] ) , L. Vodička [-] (89. P. Pešek [-] ) , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , J. Smejkal [-] , P. Šíma [-]

TJ Sapeli Polná
M. Pokorný [-] - O. Částka [-] , Š. Bambula [-] , D. Lovětínský [-] , M. Brabec [-] , D. Padrnos [-] (60. D. Stejskal [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] , M. Boháček [-] , J. Benáček [-] , J. Horký [-] (90. M. Mezera [-] )

ŽK: 90. J. Gramer - 88. D. Stejskal .
Počet diváků: 183.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

Utkání sousedů v tabulce bude určitě náročné. Hosté povzbuzení vysokou výhrou z minulého kola určitě budou chtít získat nějaké body, avšak obrovská hrací plocha, která představuje výhodu pro domácí družstvo, v kombinaci s herní kvalitou domácího týmu bude proti. Domácí zvítězí v poměru 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích