D. Havlík 72. (p.)
D. Havlík 80.
2:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 13:00

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků pro hosty


Branky


72. D. Havlík (p.) , 80. D. Havlík - 21. V. Lampíř , 58. M. Hobza , 80. T. Růžička (p.) , 81. D. Adam , 85. T. Pomanka , 88. M. Minář
31

Souboj v Hamrech byl dlouho vyrovnaný, ale posledních deset minut patřilo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali aktivněji domácí, ale do vyložených šancí se nedostali. Na druhé straně se tak prosadili hosté, když v 21. minutě využili rohový kop díky Lampířovi - 0:1. Další větší šance nepřicházely a šlo se do kabin za tohoto stavu. 

Hosté v závěru rozhodli

Ve druhé půli se domácí snažili o vyrovnání, ale v 58. minutě se prosadil tečovanou střelou Hobza - 0:2. V 72. minutě přišlo snížení, když pokutový kop bezpečně proměnil Dominik Havlík - 1:2. V 80. minutě byla nařízena penalta také na druhé straně. Domácí se zlobili, ale nic s tím nenadělali. Pokutový kop proměnil Růžička - 1:3. Za minutě opět snížil Dominik Havlík, když balon prošel přes vápno a jeho úloha byla jednoduchá - 2:3. Vzápětí však hosté po rychlém útoku opět zvýšili náskok, když se trefil Adam - 2:4. O další dvě minuty později kompenzoval rozhodčí penaltu pro domácí, tu ovšem Dominik Havlík neproměnil, což domácí Kladiváře definitivně položilo. V závěru ještě za Třebíč zvýšil náskok Pomanka a Minář na konečných 2:6. 

 

Hamry v dalším kole hostí Velkou Bíteš. FŠ Třebíč hraje doma s Jaroměřicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): V první půli jsme soupeře do ničeho nepustili, ale opět jsme neubránili roh. V druhé půli jsme si vytvořili několik šancí a hra byla více otevřená. Když už jsme snížili, tak rozhodčí udělal z faulu na našeho gólmana penaltu, což nás trochu rozhodilo. Na druhou stranu nám penaltu vrátil a kdybych ji proměnil, mohl být závěr ještě dramatický. Každopádně soupeř předvedl svoji kvalitu.

SK Fotbalová škola Třebíč
Filip Křen (asistent trenéra): Věděli jsme, že je v našich silách vyhrát, i když nemůžeme hrát na malém nerovném hřišti jako z partesu. Nebylo to o kráse, ale zápas jsme zvládli takticky. Mám radost za hráče z toho, že se v závěru nenechali vyvést z koncentrace a dokázali dohrát utkání v klidu.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , S. Zedníček [-] , J. Jun [-] , D. Zeman [-] (43. J. Miklík [-] ) , V. Zedníček [-] , D. Russ [-] , T. Novotný [-] , V. Franěk [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - L. Tomek [-] , V. Lampíř [-] , V. Dvořák [-] , P. Saitl [-] - T. Růžička [-] (88. T. Beran [-] ) , O. Jeřábek [-] , L. Hráček [-] , M. Bukáček [-] (46. M. Minář [-] ) - D. Adam [-] (88. F. Křen [-] ) , M. Hobza [-] (79. T. Pomanka [-] )

ŽK: 52. V. Zedníček - 58. T. Růžička , 89. T. Pomanka , 90. T. Beran .
Hráči zápasu: L. Tomek , T. Růžička .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - KŮRKA Jaroslav, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

FOS asi vyhraje, ale fandime Hamrum!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ještě jsem neměl příležitost konfrontaci ani s jedním z nováčků soutěže, ale podle výsledků se v soutěži aklimatizovali hned od startu nad očekávání. Hamry si dají pozor na útočnou sílu Třebíče a budou pozorně bránit.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Foška potvrdí roli favorita soutěže a na půdě dalšího nováčka jasně vyhraje.

Tip: výhra hostů