Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas vyhrály Jakartovice


Branky


23. M. Pusch , 25. D. Solný , 67. M. Pusch , 76. D. Thomas - 3. V. Koneczný , 27. J. Hlaváč , 31. R. Urban (p.) , 45. V. Koneczný , 77. J. Hlaváč
22

Zápas plný zvratů rozhodly Jakartovice brankou třináct minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou obratech vedly Jakartovice o dvě branky

Zajímavou přestřelku mohly sledovat diváci v Komárově, kam zamířilo mužstvo z Jakartovic. Už po třech minutách se odrazil rohový kop Urbana ke Konecznému, který se s tím neparál a zavěsil – 0:1. Ve 23. minutě Komárov srovnal krok, když centr Solného sklepl Hřivnáč k Puschovi, který z voleje málem protrhl síť – 1:1. O dvě minuty později vyslal Hřivnáč za obranu Solného, který přehodil brankáře Smolka – 2:1. Po půlhodině hry putoval míč od Koneczného přes Urbana k Hlaváčovi, který křižnou střelou nedal Pelcovi nárok – 2:2. O chvíli později byl faulován v domácím vápně Urban, a sám postižený prokázal, že penalty kopat umí – 2:3. V závěru poločasu vyrazil brankář Pelc trestný kop Urbana před sebe a Koneczný měl lehkou práci uklidit míč do kasy – 2:4. 

Komárov srovnal, ale rozhodující trefu daly Jakartovice

Ve druhém poločase Jakartovice vypadly z nastaveného tempa a Komárov začal praktikovat svou hru z minulé sezóny a odměnou mu bylo smazání náskoku hostů. V 67. minutě zahrával rohový kop Kupčík a Pusch propálil vše, co mu stálo v cestě a brankář Smolek byl na jeho pokus krátký – 3:4. O deset minut později Komárov srovnal, když Thomas z přímého kopu poslal míč přes zeď do jakartovické branky – 4:4. Domácí se ale z vedení dlouho neradovali, o minutu později Urban našel Koneczného, který přistrčil na Hlaváče, který střelou podél brankáře Pelce zajistil hostům tři body – 4:5. V poslední desetiminutovce se hrál fotbal nahoru dolů. Za domácí mohl srovnat Schubert po rohovém kopu Kupčíka, ale hlavou poslal míč vedle. Stejně se vedlo v nastavení Solnému, který pálil do boční sítě. Jakartovice též zahodily své šance, ale mrzet je to nemuselo, protože si odvezly domů tři body.

 

Komárov jede příští kolo do Štítiny. Jakartovice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Začali jsem zápas s velkým respektem vůči vyšší soutěži. Měli jsme strach hrát. V 1. poločase za stavu 2:1 jsme bohužel polevili a soupeř toho využil k otočení na 4:2. Do druhého poločasu jsme si řekli, že zkusíme hrát náš fotbal a povedlo se vyrovnat. Bohužel ale díky nedůslednosti jsme za minutu opět prohrávali a už jsme srovnat nedokázali. Přesto se divákům musel fotbal líbit.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Výsledek neodpovídá průběhu, protože jsme zápas měli pod kontrolou. Jediný náš problém je, že nemáme brankáře, takže musel zaskakovat hráč z pole. Přesto musím celé mužstvo pochválit, protože pracovalo ve všech směrech.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] , L. Kupčík [-] , D. Solný [-] , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] , M. Pusch [-] , T. Kreisel [-] , R. Tůma [-] , M. Šubert [-] , A. Židek [-]

FK Jakartovice
J. Smolek [-] - R. Mička [-] , M. Poštulka [-] (21. L. Martinka [-] ) , D. Filip [-] , J. Hlaváč [-] (85. O. Šimon [-] ) , P. Heinzke [-] , R. Urban [-] , J. Hajduk [-] , T. Matyáš [-] , V. Koneczný [-] , F. Havlíček [-]

ŽK: 31. R. Tůma , 68. M. Mikšík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HENNIG Antonín - MATROSZ Radek (N), JANECH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Jakartovice údajně chtějí posílit, a také využije svých zkušeností z okresu.

Tip: výhra hostů