P. Kozelek 19. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice rozhodly v samém závěru


Branky


19. P. Kozelek (p.) - 39. J. Borunský , 88. J. Borunský , 90. J. Tengler
23

Životice rozhodly až dvěma góly v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Napínavý zápas až do úplného konce svedly mužstva z Kylešovic a Dolních Životic. Hned po rozehrávce udělaly Kylešovice chybu a do jejich vápna se vřítil Borunský, ale střílel jen těsně vedle. O pár okamžiků později si Borunský situaci zopakoval jak přes kopírák a se stejným výsledkem. Ve 4. minutě se po rohu dostal k patičce domácí Kostka, ale ta zamířila pouze do tyčky. V 11. minutě zahodil samostatný nájezd kylešovksý Klár, když mířil mimo tři tyče. V 18. minutě byl faulován po rohovém kopu v pokutovém území hostů Kozelka. Sám postižený nedal brankáři Otipkovi žádnou šanci - 1:0. V dalším průběhu hry byly lepší Životice, ale jejich snaha končila před šestnáctkou. Vyrovnat se jim povedlo až pět minut před přestávkou, když se jejich aut dostal do vápna k Borunskému, který prostřelil gólmana Kelnera - 1:1.  

Životice rozhodly v závěru o výhře

Prvních dvacet minut druhého poločasu nepřineslo žádné zajímavé okamžiky, které by nadchly diváky. V 66. minutě ale přišla nahrávka na Hanáka, který z otočky práskl míč do domácího břevna. O deset minut pozdějio po střele Palyzy zachránila domácí družinu od pohromy tyčka jejich branky. Deset minut před koncem zase mohly rozhodnout dvakrát Kylešovice. Nejdříve Levay vyslal do sóla Černohorského, jehož střela brnkala o tyčku. Za dvě minuty později se v nahrávače proměnil Škulavík a Černohorský tentokrát nevyzrál na gólmana Otipku. V 88. minutě vystřelil z třiceti metrů bodlem hostující Borunský, a jeho střela zaplavala až k tyči překvapeného Kelnera – 1:2. Kylešovice vrhly vše do útoku a proti jejich hlavičce čaroval brankář Otipka. V poslední minutě pak ještě pojistil vedení Životic po rychlém kontru Tengler – 1:3.

 

Kylešovice jedou příští kolo do Březové. Dolní Životice budou hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Bez tréninku a zodpovědnosti se fotbal prostě hrát nedá. Každý zápas hrajeme v jiné sestavě. Dneska nám chybělo šest hráčů základní sestavy. Je to už druhé utkání, které jsme prohráli v samém závěru, a hráči by si měli uvědomit, že bez fyzičky to nepůjde, Dle mého soudu to byl remízový zápas. My jsme v závěru nedali dvě tutovky a soupeř pak dal z protiútoku na 2:1. Při hře vabank jsme inkasovali ještě nic neříkající branku na 3:1.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Fotbal hodně nadprůměrné úrovně. My jsme v úvodu zahodili dvě šance. Pak se to srovnalo a my jsme dostali gól z penalty. To nás nabudilo a převzali jsme iniciativu a do poločasu jsme vyrovnali. Druhá půle se dlouho hrála bez šancí. My pak nastřelili břevno, tyčku. V závěru se nám podařilo strhnout výhru na svou stranu dvěma góly. Jsme se ziskem tří bodů maximálně spokojeni.



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Kozelek [-] , V. Kukla [-] (57. V. Černohorský [-] ) , M. Klár [-] (87. M. Kostřiba [-] ) , A. Kareš [-] , D. Škulavík [-] , D. Kostka [-] , K. Török [-] , M. Levay [-] , R. Baláž [-] , F. Otipka [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Tengler [-] , V. Palyza [-] , J. Továrek [-] , O. Jasník [-] , F. Elbl [-] (46. J. Javorek [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] , M. Pumr [-]

ŽK: 45. M. Levay , 71. A. Kareš - 20. M. Hanák , 36. J. Továrek , 37. V. Palyza , 72. V. Otipka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PAVELEK Karel, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra hostů

Za mě to vypadá na remízový zápas, kde budou mít větší nakonec štěstí hosté a odvezou si z kylešovské umělky tři body.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Dolní Životice nabuzeni o vyhru proti lídrovi uspějí o gól i v Kylešovicích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích