Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice otočily zápas ve druhém poločase


23

Vřesina sice po poločase vedla o jednu branku. Životice ale otočily skóre ve druhé části pěti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vede

V prvním poločase opanovala hru na hřišti Vřesina. Dolní Životice si za celých čtyřicet pět minut nevypracovaly ani jednu brankovou příležitost. Vřesina zahrozila už v 6. minutě, když  velké dálky mířil nad bránu Čech. Vřesina se také zaslouženě ujala vedení, když se po centru Rončky z hranice velkého vápna v 9. minutě parádně trefil k tyči Boháč – 0:1. O dvě minuty později postupoval sám na brankáře Boháč, ale zbytečně nahrával na Rončku, kterému ukopla obrana míč do bezpečí. Pak se neujaly ani střely Peška a Lichovníka. Po půlhodině hry vyslal Rončka míč na Boháče, který našel ještě Rončku, jehož střelu vykopla domácí defenziva z brankové čáry. Pak hostům nebyl uznám gól Otáhala pro ofsajd. Tři minuty před koncem poločasu přihrál Pešek Boháčovi, kterému brankář Otipka ukopl míč do bezpečí. To se pak všechno Vřesině ve druhé části vymstilo. 

Životice pěti góly otočily skóre

Životice ale ve druhém poločase postupně přeřadily na vyšší rychlostní stupeň a v 55. minutě se míč odrazil po standardce k Tenglerovi, který ho poslal z dvaceti pět metrů k tyči – 1:1. V 66. minutě se pak dostal do úniku hostující Boháč, brankář Otipka proti němu vyběhl, ale minul míč, ale Boháč z šestnácti metrů nedokázal nasměrovat míč do odkryté branky. V 72. minutě odvrátila domácí obrana míč na rohový kop. Z něj pak podnikly Životice rychlý kontr a v pokutovém území Vřesiny se pak nejlépe zorientoval Borunský a prakticky doklepával do prázdné branky – 2:1.  O šest minut později z úplně totožné situace opět Borunský nedal Lampartovi žádnou šanci – 3:1. Devět minut před koncem se dostal do brejku Borunský a korunoval hattrick – 4:1. Pátý hřebíček do hostující rakve pak zatloukl v samém závěru Dušek, ke kterému se odrazil balon a on ho nekompromisně uklidil do sítě – 5:1. 

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Závady. Vřesina bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Ani jsme si tak vysoko nezasloužili vyhrát. V prvním poločase hrála Vřesina výborně, byla důraznější a běhavější. My jsme ji to hodně usnadnili. Do druhé půle jsme vyměnili jednoho hráče, začali jsme běhat, vyhrávat osobní souboje, dostávali jsme se do tlaku, z čehož pramenili chyby hostů, které jsme trestali.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Nebudu to vůbec komentovat, neustále stejné chyby a naše mentalita, která nás sráží na kolena každý zápas. Chybí nám koncentrace a často dochází k profesorskému výkonu, který tým s jednoduchým fotbalem dokáže hned využít. Výsledek je až příliš krutý, a můžeme si za o sami svou nemohoucností. Celý první poločas jsme byli jednoznačně lepší, ale po našich individuálních chybách nemůžeme chtít nic Musíme umět proměňovat a naučit se to, co neumíme deset let - proměňovat šance. na každý gól se příliš nadřeme a lehce darujeme.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Tengler [-] (70. M. Konvička [-] ) , V. Palyza [-] , J. Továrek [-] (46. R. Vícha [-] ) , P. Pohaněl [-] (80. M. Procházka [-] ) , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] , M. Pumr [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] (75. P. Koval [-] ) , M. Boháč [-] , M. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , O. Kocián [-] , J. Lichovník [-] , T. Mrázek [-] (70. R. Cigán [-] ) , P. Strakoš [-] , V. Čech [-]

Hráči zápasu: J. Borunský , J. Tengler .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - PAVELEK Karel, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 13:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Vřesina si odveze bod za remízu.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

I když naše výsledky nejsou překvepivé, ale z venku body vozíme a zvlášť když je to taková ranní akce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích