Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada se rozešla smírně s Dolními Životicemi


Branky


24

Dolní Životice v zápase třikrát vedly, ale Závada vždy dokázala srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice vedly o jednu branku

Zápas začal slavnostně, kdy bylo popřáno vedoucímu Závady Aleši Očkovi k jeho významnému životnímu jubileu. Po tomto slavnostním aktu už zápas odstartoval ve velkém tempu. V úvodu byly Životice jasně lepším týmem. Už ve třetí minutě nahrál Dušek před bránu Borunskému, ale ten nastřelil pouze Krajíčka. V 6. minutě se už hosté radovali z gólů, když se rohový kop Pumra dostal na hlavu Duška, a ten angličanem pokořil Krajíčka - 0:1. Další šanci hostů vykryl Kuncovi Krajíček a o chvíli později po průniku Borunského, netrefil Dušek míč v dobré pozici. Domácí se poprvé osmělili až po čtvrthodině hry, kdy využil Gryz odkryté levé strany hostů, a vnikl do šestnáctky, kde na přední tyči překonal Otipku - 1:1. Ve 24. minutě se dostal do zakončení domácí Staňo, ale jeho střelu z otočky si pokryl Otipka u své tyčky. O minutu později našel Hanák Duška, jehož tvrdou střelou vyrazil Krajíček na rohový kop. Pak přišla desetiminutovka domácích. Nejdříve po centru Chříbka vyrazil hlavičku Daniela Štefka skvělým zákrokem Otipka. Pak na Otipku nevyzrál z přímého kopu zase Daniel Štefek, když brankář jeho pokus vyrazil z pod břevna na roh. Pak se třikrát do zakončení dostal domácí Staňo, ale dvakrát hlavičkoval vedle, a jednou mu jeho střelu u tyčky vyrazil Otipka. Pět minut před pauzou se dostal před Krajíčka hostující Dušek, ale přeloboval ho i s brankou. Ve 42. minutě vyslal Vícha dlouhým pasem do úniku Borunského, který střelou podél Krajíčka vrátil hostům vedení - 1:2. V závěru ještě pálil vysoko nad životický Kunc.

Zápas nakonec skončil remízou

Úvod druhé části se povedl Závadě, která hned po šesti minutách opět srovnala. To prošel dlouhý aut Patrika Štefka až do pokutového území na Kozla, který do něj trkl hlavou a Otipka míč vyrážel už za brankovou čáru - 2:2. Hned vzápěti mohly Životice hned vést, ale Kuncovi nebyl uznán gól pro ofsajd. Po hodině hry hlavičkoval nad domácí branku Jasník. V 65. minutě vnikl do domácího vápna Vícha, ale místo střely zbytečně přihrával. V 70. minutě se po zbytečné ztrátě míče dostal do domácího vápna Borunský, který udělal kličku a střelou na vzdálenější tyč vrátil hostům vedení - 2:3. Pak se dostal do pokutového území Vícha a tvrdou střelou přehodil brankáře a nastřelil břevno. V 78. minutě mohly Životice definitivně rozhodnout, když se po nahrávce Duška na Víchu dostal míč až k Borunskému, který nejdříve nastřelil Krajička, pak jeho dorážku skvěle vyrazil na zemi Krajíček a dotřetice Borunský poslal míč do boční sítě. Toto se hostům o pět minut později vymstilo, když jeden z jejich obránců nastřelil míč do zad Daniela Štefka, a míč se pak odrazil k tyči hostující branky a Otipka se marně na něj natahoval - 3:3. V závěru se už skóre nezměnilo a soupeři si po bodu rozdělili.

 

Závada jede příští kolo do Březové. Dolní Životice budou hostit Vávrovice.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí): Máme bod, ale musím uznat, že hosté byli lepší, bojovnější, zkušenější. Nám výborně zachytal brankář Krajíček. My zatím bojujeme sami se sebou, ale ono to půjde. Jsme si dnes dokázali, že se dá hrát se všemi.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Hrálo se skoro na jednu branku, ale nedokázali jsme proměnit své tutovky. Domácí naopak trestali naše chyby. Jsme zklamaní.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - R. Vitásek [-] , L. Staňo [-] , M. Kozel [-] (74. T. Kuča [-] ) , P. Štefek [-] (68. M. Balon [-] ) , M. Štefek [-] , M. Slončík [-] , D. Štefek [-] , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , M. Krupa [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Tengler [-] , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (77. M. Procházka [-] ) , L. Kunc [-] (84. J. Továrek [-] ) , J. Borunský [-] , M. Pumr [-] , M. Konvička [-] , R. Vícha [-]

ŽK: 30. M. Konvička , 36. J. Tengler , 41. M. Pumr .
Hráči zápasu: P. Krajíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HENNIG Antonín - POLÁK Jiří, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 19:05

Tip: výhra hostů

Jasná 2.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:19
Tomáš Holata

Expert: David Thomas
Tip experta: výhra hostů

Životice Závadu porazí a odvezou si domů tři body.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 04:50
Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 13:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 08:44

Tip: výhra hostů