Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběchov vydřel tři body


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V 9. kole přijeli do jeviněvse fotbalisté Liběchova. Ti byli s 12 body uprostřed tabulky, zatímco slabá Jeviněves beznadějně poslední se třemi body. Navíc se museli vypořádat s několika absencemi. Honza Šelicha, Dodo Velický, Tomáš Navrátil a Milan Tovara. K tomu dlouhodobě „ne-mocný“ Tomáš Janovský. Na trávník vyběhlo 11 borců, na střídání domácím nezbyl nikdo. Liběchov se ujal otěží zápasu a už od začátku utkání zahazoval šance. Prosazoval se zejména po křídlech odkud vysílal před branku jeden centr za druhým. Jen v prvním poločase neproměnil tři 100% šance téměř jako přes kopírák, centr ze strany hráči proti noze někam mezi značku pokutového kopu a malé vápno. Ve dvou případech zasáhl golman, v jednom případě domácí zachránilo břevno. Prosadil se tak jen Hángoc jež při jednom z centrů zůstal nepokrytý a hlavou zkušeně zatloukl míč do země na zadní tyč. Vyjímečně se do ofenzívy dostávala i Jeviněves a vytvořila si i jednu obrovskou příležitost po závaru v malém vápně. Jenže Michal Malý metr od prázdné branky netrefil míč. Přesto se domácí také dočkali a ve 30. minutě Jirka Kokšál vyrovnal.

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Dvakrát za sebou v rychlém sledu hosté nedokázali z malého vápna usměrnit centr do prázdné branky, přesto útočili dál. Na rohové kopy zvítězili snad 15:1 dalších dvacet centrů nasypali do vápna ze hry, ovšem prosadit se nedokázali. Domácí vcelku dobře bránili, i když spoustu akcí hasili na poslední chvíli. Na druhou stranu využívali překvapivých výpadů do ofenzívy. Nikdy se tam nadlouho neohřáli, přesto vystrkovali růžky. Když pak domácí přežili dvě šance kdy golman vytěsnil jejich samostatný postup z pravé strany mimo tři tyče, mohli ami udeřit. Pavel Macák byl ve vápně dohrán hostujícím gólmanem poté co si předkopl míč a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Marek Paul, ale situaci přepřemýšlel. V rozběhu se zastavil a nakonec poslal míč přímo do rukou již padajícího gólmana. Přesto ale stále žila šance alespoň na bod. Ovšem spravedlnost nebo jakási karma funguje. V nastavení vystřelil Hynek Tříska nepříliš nebezpečnou střelu z vápna a domácí obránce ve snaze míč zablokovat ji poslal do protipohybu bezmocného gólmana. Nutno podotknout, že vítězství pro Liběchov je naprosto zasloužené. I přes snaživý výkon, za který se tentokrát nemusí stydět, tak Jeviněves na body nedosáhla a reálná záchrana se jí hodně vzdálila.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - J. Špád [-] , J. Kokšal [-] , M. Malý [-] , P. Duchoslav [-] , P. Novotný [-] , P. Macák [-] , V. Špád [-] , M. Schoř [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

SK Liběchov
T. Čičmanec [-] - L. Tichý [-] , J. Pěkný [-] , M. Král [-] , J. Mráz [-] (64. Š. Hladký [-] ) , D. Vakaro [-] , H. Tříška [-] , L. Vacek [-] , P. Nemasta [-] , M. Zeman [-] , D. Hángoc [-]

ŽK: 23. M. Paul , 33. M. Schoř , 65. P. Novotný - 54. M. Král , 77. D. Vakaro . ČK: 69. M. Schoř .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠULC Martin - KYSELA Jaroslav (N), DUDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 10. 2019 10:04
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43

Tip: výhra domácích