0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:15

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice překvapily bodem v Písku


Branky


0

Dražice jely do Písku v roli autsaidra, ale v městském sportovním areálu se jim podařilo vybojovat bod za remízu 0:0. Dražice se ke konci podzimní části dostaly do formy a ukazují, že nechtějí mít takové problémy jako v loňské sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva třetiligového Písku vstupovala do utkání s Dražicemi jako znatelný favorit, který si nemohl připouštět nic jiného, než zisk tří bodů. Dražice se musely obejít bez několika hráčů, chyběl například i nemocný Michal Hojdar, jenž v posledních zápasech hrál ve formě.

Písečtí ve svém krásném areálu potvrzovali roli technicky a kombinačně vyspělejšího týmu od prvních minut. Mladí hráči s šéfem Janem Zušťákem motali hosty a vytvářeli si vcelku dost šancí. Ovšem pokud něco hodně nešlo, tak to bylo zakončení. V první větší šanci zklamal vysoký Keclík, jenž mířil nad bránu Lály. V dalším průběhu se ještě několikrát připomněla dvojice Keclík – Zušťák. Oba hráči vynikají skvělým držením míče, jelikož Keclíkovi to dovoluje urostlá postava a Zušťákovi zkušenosti a nesmírná fotbalová vyzrálost. Gól ovšem tito dva ofenzivní hráči dat nedokázali a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Hosté dopředu nepředvedli nic a soustředili se pouze a jen na defenzivu.

 

Trenér domácích své hráče o přestávce nabádal k trpělivosti a zejména zvýšené koncentraci v zakončení.

Na začátku druhého poločasu se připomněli i hosté. Bareš velmi pohledně a efektně loboval Formánka v bráně Písku. Brankář domácích jen tak tak dokázal vytěsnit míč na roh a zachránit tak favorizovaný tým od komplikací.

V závěru utkání se hrnula písecká vlna jen dopředu. Střela z dobrých dvaceti metrů skončila na rohu, když skvělý zákrok předvedl Lála. Stejný muž se stal hrdinou i o pár okamžiků později, kdy zlikvidoval velkou šanci skvělým a hbitým zákrokem. Utkání tedy skončilo bezbrankovou remízou. 

 

FC Písek „B“ se ve 14. kole představí na půdě Prachatic, které jsou sice na chvostu tabulky, ale nyní si pomohly výhrou s Dačicemi v poměru 3:0 a rozhodně jim to přidá na sebevědomí. Dražice přivítají na svém fotbalovém stánku Želeč. Půjde tedy o táborské derby.



Sestavy


FC Písek B
J. Formánek [-] - D. Pichlík [-] , D. Šourek [-] (67. M. Štětina [-] ) , P. Listopad [-] , L. Zborník [-] - R. Kočí [-] , M. Hájek [-] , M. Grobár [-] (67. M. Pohnán [-] ) , V. Zeman [-] - P. Keclík [-] (80. O. Sajtl [-] ) , J. Zušťák [-]

TJ Dražice
J. Lála [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] , R. Valášek [-] , O. Kos [-] - M. Horka [-] , K. Novotný [-] (62. J. Boček [-] ) , J. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] - P. Novotný [-]

ŽK: 23. P. Listopad , 62. J. Zušťák , 62. M. Hájek , 90. D. Pichlík - 32. O. Kos , 69. P. Novotný , 90. J. Lála .
Místo: Písek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.