M. Carda 24.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek si doma poradil s Rudolfovem


Branky


24. M. Carda
0

Osek se v domácím prostředí představil podruhé za sebou, když minulý týden podlehl Katovicím nejtěsnějším možným rozdílem. Proti Rudolfovu přišla sotva osminová návštěva, ale také výhra domácího celku. O jedinou branku zápasu se postaral stoper Martin Carda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek versus Rudolfov, utkání, které mohlo dle prognóz skončit jakkoliv. Osek má nevyrovnané výsledky a Rudolfov je doma velmi silný a venku se jim nedaří bodovat. Ovšem mít ve svém kádru hráče jako je Hrbáč či Pouzar, tak musíte mít vždy oči v pozoru, protože nečekaná myšlenka a dobré zakončení může přijít z nenadání.

Do ochozů přišlo 50 diváků a ve srovnání s minulým týdnem to byl velký rozdíl. Na kvalitu zápasu to ale takový dopad nemělo. Oba týmy vcházely na trávník plni odhodlání a od prvních minut se hrál solidní fotbal, tedy spíše co se týče bojovnosti a fyzického vydání.

O první a jedinou branku zápasu se postaral Martin Carda, který ve 25. minutě trefil míč přesně k tyči Teringlovi branky a osečtí se dostali do vedení, což jim viditelně svědčilo. Hosté se do větších příležitostí dostávali jen těžko a obrana domácích fungovala opravdu špicově.

 

V 60. minutě byla pěkná mela před brankou Rudolfova. Baloušek trefil tyč, následně Carda břevno a zachráncem rudolfovské svatyně se stal útočník Oseku Vladimír Uher, který míč poslal nad branku Teringela.

Posledních dvacet minut bylo ve znamení tlaku hostujícího celku, ale družina vedena Otou Matoušem nedokázala na venkovním hřišti skórovat a bez tohoto faktoru se zápasy vyhrávat nedají. Rudolfov je vůbec nejhůře střílejícím týmem na venkovním hřišti, což je vcelku paradox, jelikož doma nastřílel nejvíce gólů ze všech šestnácti účastníků.

 

Rudolfov příští kolo jede na duel do Plané. Osek se střetne s Čimelicemi.  



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (Osek): Podařilo se nám odčinit porážku z minulého kola a připsat si do tabulky další velmi důležité tři body. Podali jsme dobrý týmový výkon a pochvalu si tedy zaslouží všichni.

SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (Rudolfov): Do Oseku jsme jeli s cilem bodovat,bohuzel se nam na hristich soupere nedari...ani ne tak herne,jako ze vzdy udelame nejakou chybu a souper ji dokzaze potrestat.Ted je treba privezt neco z plane



Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , J. Baloušek [-] , M. Tomášek [-] - V. Dohonyi [-] , J. Mráz [-] , S. Hosnedl [-] (89. K. Maroušek [-] ) , J. Schánělec [-] - L. Blažečka [-] , V. Uher [-] (60. J. Hájek [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , O. Hajný [-] - R. Pouzar [-] , V. Bašta [-] , P. Čmelík [-] , J. Hrbáč [-] - V. Baščevan [-] , P. Raab [-] (79. D. Hlavatý [-] )

ŽK: 90. T. Hřebejk , 90. J. Schánělec - 53. R. Pouzar .
Místo: Osek. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.