1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá dokázala otočit utkání v Soběslavi a ovládla derby


Branky


0

Soběslav je venku neporažena, dokonce neztratila ani bod a se skóre 16:1 nahání zbytku pole respekt. Ale doma to není ono a ve dvanáctém kole nedokázala udržet vedení a padla s Planou nad Lužnicí. Této ztráty bude chtít zítra využít Jankov, který by se tak opět mohl dostat na druhé místo. Soběslav to musí mrzet o to více, že vedoucí Katovice ztratily a mohla se jim tak přiblížit na rozdíl pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A máme zde derby. Slušná návštěva 130 lidí si zašla při příjemném sobotním odpoledne na stadion v Soběslavi, která přivítala souseda z Plané nad Lužnicí.

Před zápasem byl slavnostně oceněn jeden z funkcionářů Rašeliny Soběslav pan Janovský. Perličkou je, že Martin Janovský, syn oceněného, obléká dres soupeře z Plané. Nezávidihodná situace pro otce, jenž přeje úspěch svému synovi, ale také týmu, který má ve svém srdci.

Do prvního poločas vstoupili aktivněji favorizovaní domácí, kterým před tímto kolem patřila druhá příčka, kterou si po zápase ve svém prostředí chtěli udržet. Šmídmajer se dostal do pěkných příležitostí, ale z branky se neradoval. Hostující tým pouze bránil a přiliš starostí defenzivě Soběslavi nedělal.

 

Poločas skončil stejně jako v mnoha zápasech tohoto kola remízou 0:0. 

Soběslav si byla moc dobře vědoma své domácí bilance, která rozhodně nepatří k nejlepším. Vždyť všechny ztráty má tým trenéra Hajiče z domácího prostředí. Chvilku po návratu z kabin se už Šmídmajer dokázal prosadit. Ve své třetí šanci nezklamal a pohodlně dokázal uklidit míč do Branštýlovi branky. Jenže poté se hra domácích změnila od základu. Hráči začali působit nervózně a situace řešili hodně nezkušeně. Věkově vyzrálejší tým Plané toho chtěl využít a to se po sedmdesáté minutě také dělo. Na začátku osmé desetiminutovky nacentroval z lajny Šahajda na Pösingera a ten uklidil balon do sítě. O pouhých pět minut později se skóre definitivně otočilo na stranu hostujících, kteří díky brance Trčky vyhráli 2:1.

Nechápu to, tenhle zápas se nám hodně nevydařil, musíme si sednout a prodiskutovat to, aby se takový výkon už neopakoval,“ byl po prohře rozhořčen kapitán Jan Boháč.

Soběslav zajíždí ve středu do Dačic, kde se jim dlouhodobě nedaří. Planá se doma utká s Rudolfovem.  



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Z naší strany to byl jednoznacne nejhorší zápas na podzim. Místo toho abysme v poločase 3:0 vedli tak jsme pálili šanci za šanci... když už jsme se konečne prosadili tak paradoxne nám to spíš uškodilo a my jsme přestali úplne hrát a Planá nás za to potrestala. Bez nasazení a bojovnosti zápasy vyhrávat nebudeme.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] , D. Maršík [-] - K. Chotovinský [-] , M. Mazouch [-] (87. T. Kolba [-] ) , J. Peltán [-] (73. K. Polišenský [-] ) , T. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , D. Fořt [-] , R. Welzl [-] (46. M. Kolský [-] ) , L. Sedláček [-] - M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] (87. J. Pospíchal [-] ) , R. Voneš [-] , D. Havel [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-] (89. L. Irsa [-] )

ŽK: 18. M. Mazouch - 14. M. Šahajda , 80. M. Janovský .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.