0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice doma ztratily dva body


Branky


0

Katovická mašina se poprvé trošku zasekla. Ve 12. kole se stalo něco nevídaného, lídr z Katovic nevstřelil branku a pouze remizoval. Želeč přijela pouze s jedním hráčem na střídání a to s Petrem Kolecím (41 let) a dočkala se tak velmi důležitého a cenného bodu, který pomůže nejen v tabulce, ale hlavně na psychice hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice doma přivítaly Želeč, která se po špatném začátku přeci jen mírně zvedá a dokázala to potvrdit v utkání s dosud rozjetým katovickým nováčkem.

Máme těžký los, může se stát, že do konce podzimu dvakrát, třikrát těsně prohrajeme a ten náskok, který máme nám rázem bude k ničemu,“ varoval minulý týden Tomáš Hajdušek, když se Katovice dostaly již na sedmibodový náskok. A pravdou je, že hned první víkend přišlo lehké klopýtnutí. Soupeři do Katovic asi už nebudou jezdit hrát tolik fotbal, ale budou se snažit zejména neinkasovat a doufat, že z nějakého protiútoku ten gól vstřelí.

Ještě než utkání začalo se musel trenér domácích Malý ohánět. Během rozcvičky se zranil Libor Horejš. Už to byl jakýsi signál, že v tomto utkání nebude vše klapat.

První poločas nenabídl příliš pohledný fotbal. Katovice se nedostávaly do bezprostřední blízkosti Hovorkovi branky a Želeč se soustředila na bránění a obranu domácích moc neohrožovala. 

Proto další větší rozruch přinesl poločas. Kapitán Katovic Pavel Krejsa byl nucen opustit zelený pažit pro zranění a nahradil ho Miklas. I přes tuto nucenou změnu se vedoucí tým krajského přeboru ve druhé půli zlepšil a zamkl svého soupeře před vápnem. „Poslední půl hodinku jsme zaparkovali autobus na vlastním vápně a pouze odkopávali,“ culil se po utkání Martin Petr, stoper Želče. V 76. minutě přišli hosté o Michala Prokeše, jenž se nechal zbytečně vyloučit za oplácení.

Domácí do soupeře sice bušili jak mohli, ale vytouženého gólu se nedočkali, což znamená, že si hostující tým z Táborska odváží velmi cenný bod za bezbrankovou remízu.

Perličkou v sestavách týmů byla dvojice Petr Hovorka a Petr Hovorka, kteří se mohli potkávat v soubojích útočník – brankář, ale v tomto utkání k tomu moc nedocházelo.

 

Ve středeční předehrávce 15. kola přivítá Želeč tým z Prachatic, jenž se bude muset obejít bez tří vyloučených hráčů. Pro tým Romana Lukáče by to měla být povinná výhra. Katovice se představí v podzámčí na Hluboké.  



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (Katovice): "Prospali jsme první půli, vůbec jsme nehráli tak, jako předchozí zápasy. Místo toho jsme se přizpůsobili nakopávaní balónů a diváky z toho musely bolet oči. Druhý poločas byl výrazně lepší, ale nedařilo se nám dostat kvalitní přihrávku do vápna. Nějaké šance byly, ale dnes nám nebylo přáno. Hosté si přijeli pro bod a ten si i odvezli, přestože dohrávali posledních 15 minut v deseti. Navíc jsme ztratili dva hráče, když ještě při rozcvičce odstoupil Libor Horejš a o poločase kapitán Pavel Krejsa, snad se oba co nejdříve uzdraví. Jediné pozitivum je, že jsme opět neinkasovali. Našim nejlepším hráčem tak volím brankáře Tomáše Švehlu, který výborně sbíral všechny centry do vápna a přidal několik důležitých výběhů mimo vápna. Zbytek týmu, včetně mě, zahrál pod své možnosti. Z hostujících hráčů pochválím taky brankáře Hovorku, který vychytal všechny naše šance a nestárnoucího útočníka Sokolta. Co ten oběhá a odbojuje ve 42 letech, klobouk dolů."

TJ Sokol Želeč
Martin Petr (Želeč): "Zapas v Katovicich jsme uhrali velkou bojovnosti a nasazenim vsech hracu, domaci byli od zacatku lepsim tymem ale my jsme nasim taktickym a zodpovednym vykonem udelali vse aby jsme bodovali, Ve druhe puli nam byl po hlouposti vylouceny Prokes a to uz nas domaci zavreli na nasi polivinu a jejich tlak byl chvilemi obrovsky!! Bod jsme nakonec uhajili, chci pochvalit cely nas tym ale byli tam tri hraci kteri vynikali a to kapitan Barteska hrajici s horeckou, v utoku Sokolt a skvěle chytající Hovorka."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] (46. J. Miklas [-] ) , L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , L. Blatský [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] - P. Hovorka [-] , D. Zoubek [-] (62. J. Krýsl [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , M. Prokeš [-] - L. Kordina [-] , O. Majer [-] , M. Barteska [-] (75. P. Kolací [-] ) , M. Sokolt [-] - J. Holub [-] , L. Kubec [-]

ŽK: 70. L. Blatský , 70. L. Černý , 76. P. Rejšek , 84. J. Krýsl - 45. M. Sokolt , 70. J. Holub . ČK: 76. M. Prokeš .
Místo: Katovice. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.