0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov i po pěti kolech bez ztráty bodu!


Branky


0

Jankov válí v ohromném stylu. Skvělým druhým poločasem dokázal uspět i na půdě Oseku a jen potvrdil svou ohromnou sílu. Dvěma góly se prosadil Smékal a jeden přidal Mužík. Za úspěchem stojí zejména skvělá defenziva, která po pěti kolech inkasovala pouze dva góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Osek vsadil na důraznou až agresivní hru, s rychlým přístupem na protihráče. Největší zbraní byly již tradičně dlouhé auty Jiřího Balouška, na které byl však Jankov výborně připraven a v čele s bezchybně hrajícím Martinem Řezníčkem si dokázal se všemi poradit.

 

To hosté do hry zapojili více fotbalovosti, což neslo úspěch. V úvodních pětadvaceti minutách byl Jankov dominantnější a lepší. Důrazná hra domácí jedenáctky, která za celých devadesát minut nedoznala změn, přinášela mnoho nedovolených zákroků. Po jednom z nich si chtěl týden starý gólový úspěch zopakovat Tomáš Smékal, jenže tentokrát z přímého kopu mířil nad branku. Ve 12.minutě se nerozpakoval vypálit z pětatřiceti metrů Martin Řezníček a domácí gólman Tomáš Hřebejk měl co dělat, aby střelu zkušeného stopera vytěsnil na rohový kop. Ten rozehrál Milan Boček, míč proputoval malým vápnem až na zadní tyč, kde číhal osamocený Lukáš Voráček, avšak k přesnému zakončení mu chyběly milimetry. O pár minut na další skvostný rohový kop Bočka naskakoval Vojtěch Bürger, ovšem i jemu štěstí nepřálo a míč ho o pár centimetrů v jasné gólovce minul. Ve 24.minutě měli hosté výhodu další standartky z velmi slibné pozice. Tentokrát se k míči postavil levonohý Jakub Zajíc, vyslal povedenou střelu přes zeď směřující pod břevno, ale skvělým zákrokem se blýskl Tomáš Hřebejk. Až po této části utkání se hra více vyrovnala. Další příležitost měli přesto opět hosté, kdy Zajícův centr z levé strany usměrňoval hlavou mezi tři tyče Roman Mužík, ale Tomáš Hřebejk byl na místě. Hned z protiútoku se do první velké šance tlačil Osek. Na balón za obranu svedli sprinterský souboj Karel Maroušek s hostujícím gólmanem Lukášem Hejníčkem, který vítězně zvládl mladý gólman Jankova. To byla jedna ze dvou velkých šancí Oseka v utkání. Na tu druhou si však museli osečtí počkat až na závěr střetnutí.

 

Druhý poločas ovlivnila rychlá branka a následně velice zkušený a taktický výkon Jankova. V 48.minutě byl poněkolikáté v zápase tvrdě faulován Tomáš Smékal a hosté měli další výhodu přímého kopu. Míč si tentokrát postavil Roman Mužík a pěknou střelou kolem zdi poslal Jankov do vedení - 0:1. V následném průběhu hry hosté zápas kontrolovali. Směrem dozadu hráli bezchybně, byli silnější na míči a domácím dlouho nedovolili vůbec nic. I největší zbraň, dlouhé Balouškovy auty, přežili bez větších potíží. Sami mohli přidat pojistku v 73.minutě, kdy na krásný Voráčkův centr naběhl Roman Mužík, ovšem Hřebejka tentokrát nepřekonal. Přesto druhou branku hosté přidali, přestože mu k ní domácí pomohli neskutečnou minelou. S nijak nebezpečnou Šebelkovou kolmicí si nedokázal poradit stoper Martin Carda, míč, který měl na noze netrefil, a umožnil tak samostatný nájezd Tomáši Smékalovi. Ten před týdnem dvakrát v totožné pozici neuspěl v utkání s Veselí, avšak poučil se, zachoval chladnou hlavu, obešel i gólmana Hřebejka a zasunul jako starý mazák míč do branky - 0:2. Zdálo se být rozhodnuto, jenže domácí se nevzdávali a v poslední desetiminutovce se do Jankova zakousli. Výsledkem toho byla tutovka, která mohla utkání řádně zdramatizovat. Jedinou chybičku udělala jankovská obrana v 84.minutě, kdy jejím středem nechala proniknout míč na osamoceného Vladimíra Uhera, jenž patřil mezi nejlepší hráče domácího výběru, který ale sám před gólmanem Hejníčkem neuspěl. Uher zvolil razantní střelu, kterou Lukáš Hejníček na brankové čáře famózním reflexním zákrokem vytáhl na rohový kop. Víc toho domácím Jankov nedovolil, naopak sám přidal ještě jednu trefu. Střídající Jan Šebelka předvedl to, co po celé utkání zdobilo domácí mančaft. Důrazem sobě nevlastním protlačil balón přes tři protihráče, ten se se štěstím i s přispěním Dohonyiho dostal k Tomáši Smékalovi, jenž si ho předal z pravačky na levačku a střelou k tyči upravil v 88.minutě na konečných 0:3. Osek neodehrál špatné utkání, ale na Jankov, jenž předvedl asi nejlepší výkon v sezóně to stačit nemohlo.

 

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (Osek): Věděli jsme, že nás bude čekat velmi kvalitní soupeř, který bude chtít prodloužit svou vítěznou šňůru, což se mu nakonec podařilo. I tak jsme se soupeřem drželi krok, ale srazili nás individuální chyby. Musíme se z toho poučit a příště se těchto chyb vyvarovat. Pak přijdou zase i nějaké body.

SK Jankov
SK Jankov: Náš tým se prezentoval vyspělým a velmi taktickým výkonem, čemuž napomáhá široký, kvalitní a velmi vyrovnaný kádr.



Sestavy



SK Jankov
L. Hejníček [-] - V. Bürger [-] , F. Lošek [-] (53. M. Popelka [-] ) , M. Řezníček [-] , J. Zajíc [-] - M. Boček [-] (64. J. Šebelka [-] ) , D. Maršán [-] , L. Voráček [-] , M. Pancíř [-] (75. L. Fajtl [-] ) - T. Smékal [-] (89. P. Mizera [-] ) , R. Mužík [-]

ŽK: 7. M. Krejčí , 53. J. Schánělec , 62. P. Rybák - 28. D. Maršán , 78. T. Smékal .
Místo: Osek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.