J. Mráz 36.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


36. J. Mráz
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Mráz

Derby jak se patří a se vším všudy. Nebylo nouze o souboje ani zajímavé fotbalové momenty. Hrálo ve slušném tempu za ideálního počasí. Vodňany měly od začátku více ze hry a držely míč na svých kopačkách. První zajímavý moment přišel v 10. minutě, Chalušovi prošla pod nohou malá domů, ale naštěstí pro domácí míč stačil před brankovou čárou ukopnout. Osečtí hráli spíš na brejkové situace a ve 34. minutě se jim jedna povedla, když Roubín přihrál mezi obránci Hochovi, který byl ve vápně faulován Hojdekrem. Vodňanští tvrdě protestovali, ale vysloužili si jen další žlutou kartu. Penaltu proměnil Mráz a Osečtí tak nečekaně vedli. To se mohlo skoro hned změnit, když Roubín fauloval na hranici vápna Bačeho a Vodňany dostaly výhodu trestného kopu. Střelu Vokatého do šibenice stačil však Chaluš vytěsnit na břevno. Do šaten tak šli spokojenější domácí.

Osek těsné vedení uhájil

Druhý poločas už byl více vyrovnaný a hrálo se od branky k brance. První vážnější šanci si v 71. minutě vypracovali domácí, když hlavičku Kroupy zlikvidoval Liška, a dorážku Hocha na brankové čáře zlikvidoval obránce. Na druhé straně hlavičkou jen do středu branky Varyš. Stoprocentní šanci měl v 78. minutě Mráz, který měl na zadní tyči odkrytou branku, ale jeho hlavičku výborně vyrazil Liška. V 82. minutě se Vodňany sice dočkaly branky po dalším trestném kopu z vápna, když Chaluš vyrazil míč a z dorážky se míč ocitl v brance, ale pro ofsajd nebyl gól uznán. To se vehementně nelíbilo hostům. Vodňany v závěru silně tlačily, ale branku přímo neohrozili.

Osečtí si tak připsali cenný skalp aspiranta na postup a postarali se o druhé překvapení úvodního kola. Domácí tak byli šťastnějším týmem, i když Vodňany by si bod možná zasloužily.

(text: TJ Osek, Jiří Chaluš)



Sestavy


TJ Osek B
J. Chaluš [-] - R. Kuneš [-] , J. Baloušek [-] , F. Frček [-] , I. Hanák [-] (59. J. Hájek [-] ) - M. Krejčí [-] , K. Maroušek [-] , J. Mráz [-] , D. Roubín [-] - K. Hoch [-] , T. Hromek [-] (69. M. Kroupa [-] )

FK Vodňany
Z. Liška [-] - J. Rauscher [-] , T. Vokatý [-] , M. Vokatý [-] , J. Chalupský [-] - J. Bače [-] , M. Hojdekr [-] , J. Volmut [-] (89. D. Janda [-] ) , K. Kukla [-] - T. Kvěch [-] (74. L. Malík [-] ) , M. Novák [-] (62. J. Varyš [-] )

ŽK: 37. D. Roubín , 82. J. Baloušek , 85. J. Mráz , 90. J. Chaluš - 35. K. Kukla , 35. M. Hojdekr .
Místo: Osek. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.