Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rozdílných poločasů vítěze nenašlo


0

Ani stav 3:0 Lhenice nesrazil na kolena a po druhé půli i díky dvěma brankám Mrkvičky si hosté nakonec odváželi bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už je to uděláno, už je hotovo, mysleli si domácí

Kamenný Újezd už v minulé sezóně nechal otrkat spoustu mladých hráčů. Ti v první půli svou rychlostí na soupeře platili. Mužstvo trenéra Brozmana se do novice A skupiny pustilo zostra. V 15. minutě zatáhl Kameňák míč po lajně a následný centr uklidil do brány Kotalík. I další branku domácích mělo na svědomí další známé českobudějovické hokejové příjmení - Bělohlav. Ten újezdský se ovšem jmenuje Ondřej a právě on po půlhodince hry překonal Dvořáka. A to stále nebylo vše - z penalty se ještě do poločasového hvizdu dokázal prosadit Stegbauer a bylo to už o tři branky... Dvořák měl v první půli mnohem více práce, jednu gólovku ještě dokázal zlikvidovat.

Lhenice změnily rozestavení

Do druhé půle začali hrát hosté na tři beky, do hry šel Růžička, který se postavil do střední zálohy a jeho zkušenost Lhenicím výrazně pomohla. Nejprve ale měl za stavu 3:0 Kuta jasnou tutovku na 4:0, ale brankář Dvořák na poslední chvíli výborně zasáhl. Z brejku pak hosté snížili na 1:3. Růžička poslal pěkný pas z poloviny hřiště do uličky na Mrkvičku a ten z levé strany obstřelil brankáře Dudáka, který si ještě stačil sáhnout na míč, ale jeho cestě na zadní tyč nezabránil. Kameňák mohl uklidnit Bělohlav, ale trefil břevno a prakticky vzápětí udeřilo na druhé straně. V 70. minutě totiž slavil Beran úspěch z penalty - Pavel Prenner zatáhl míč po lajně, nacentroval do vápna, kde jeden z beků srazil míč rukou. Beran nařízenou penaltu proměnil přízemní střelou k tyči po pravé ruce gólmana a bylo to jen o gól! A Lhenice dvě minuty před koncem zvládly vyrovnat. Při třetí brance se opět ke slovu dostala „zahradnická“ spolupráce Růžičky s Mrkvičkou, kdy druhý jmenovaný z podobného místa jako při prvním gólu dokázal kuchlem dostat míč do brány a stanovil konečný výsledek zajímavého duelu na 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Stegbauer (kapitán K. Újezdu): "Zahájili jsme slušně, dali jsme tři góly, ale po půli se to úplně obrátilo. Nakonec byl remízový výsledek 3:3 zasloužený. Odehráli jsme dva odlišné poločasy, ve druhém jsme úplně vypadli z role, nevím, jestli to naši mladíci neunesli. Nejlepšího hráče vybírat nebudu, to by musel někdo, kdo viděl utkání z lavičky."

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): „Prakticky celou první půli jsme byli více na balónu, ale byli jsme jaloví, hráli jsme po vápno, nevystřelili na bránu. Domácí měli čtyři brejky a z toho dali tři branky. Nakopávali míče na mladé kluky, kteří dokázali balón dobíhat a my byli vzadu strašně nedůrazní, co brejk, to smrdělo gólem. Ve druhé půli už se hrálo jen na jedné polovině, a to na jejich. Začali jsme makat, první poločas jsme odchodili. Z jediného brejku dali břevno, ale jinak se nedostali za polovinu a byla otázka času, kdy dáme góly. Překvapilo mě, že soupeř odešel fyzicky, na to, že to byli mladí kluci. Takže ke konci jsme mohli i vyhrát. Růžička byl ve druhé půli klíčovým hráčem, uklidnil hru a podržel balón, ve středu jsme měli rázem více ze hry. U hostů bych vypíchl Stegbauera, který rozdával mladíkům hlavně v první půli míče."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , O. Samek [-] , P. Petkov [-] , D. Průdek [-] - V. Mráz [-] (73. M. Sládek [-] ) , J. Havlíček [-] , J. Stegbauer [-] , T. Chromý [-] (73. O. Kuta [-] ) - V. Kotalík [-] , O. Bělohlav [-] (86. M. Svobodný [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - K. Muška [-] (46. J. Růžička [-] ) , V. Pilát [-] , L. Kopf [-] , J. Prenner [-] - P. Prenner [-] , T. Tůma [-] (62. R. Sura [-] ) , J. Beran [-] , J. Mrkvička [-] (89. L. Burda [-] ) - R. Pořádek [-] , J. Schön [-]

ŽK: 10. T. Chromý , 73. M. Samborský .
Hráči zápasu: J. Stegbauer - J. Mrkvička , J. Růžička .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.